Toate telefoanele seriei Galaxy S21 vor avea de rame uniforme

527
Sursa Foto: androidheadlines.com

Se pare că toate smartphone-urile viitoarei serii Samsung Galaxy S21 vor avea rame uniforme. Această informație provine de la Ice Universe, un cunoscut tipster, care a distribuit-o prin Twitter. Ice Universe spune că seria Galaxy S21 (posibil Galaxy S30) este „proiectată cu patru rame de lățime egală”. În plus, el a confirmat că doar Galaxy S20 Ultra va avea un ecran curbat. Se pare că S20 și S21+ vor avea panouri plate.

Toate cele trei telefoane Samsung Galaxy S20 au oferit afișaje curbate. Curbura de pe acele panouri nu era aceeași, dar toate afișajele erau curbate. Ei bine, Samsung intenționează să urmeze un traseu diferit anul viitor. Toate smartphone-urile Galaxy S21 vor oferi cadre uniforme, dar nu și afișaje curbate.

Trei modele și în seria Samsung Galaxy S21

Ca reamintire, seria Galaxy S21 este așteptată să sosească în ianuarie anul viitor. Sunt mai multe informații în acest sens, chiar dacă nu sunt confirmate de Samsung. Mai multe surse au confirmat că dispozitivele vor fi lansate mai devreme decât se aștepta, cu șase săptămâni, pentru a fi mai exact. Compania vrea astfel să compenseze vânzările mai slabe avute de serie Galaxy S20, conform AndroidHeadlines.

Samsung își anunță de obicei noile modele emblematice Galaxy S spre sfârșitul lunii februarie. Din anumite motive compania a decis să lanseze seria S21 mai repede, poate pentru a fi cu un pas înaintea concurenței. Compania Samsung este, din nou, așteptată să anunțe trei smartphone-uri ca parte a acestei serii. Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra vor ajunge probabil, urmând aceeași configurație din seria Galaxy S20.

Universe Ice postează informații pe Twitter și pe site-ul chinezesc Weibo. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate. Este o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung. Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung.

Samsung va folosi din nou procesoarele emblematice Snapdragon și Exynos. Cel mai probabil gigantul high-tech va fabrica toate cele trei telefoane din metal și sticlă. Se pare că designul nu se va schimba prea mult în comparație cu seria Galaxy S20. Se așteaptă ca toate cele trei dispozitive să includă o gaură în partea de sus, la centrul ecranului Infinity-O, pentru camera foto față.

Încărcarea fără fir va fi acceptată pe toate cele trei telefoane, în timp ce toate cele trei dispozitive vor fi, de asemenea, certificate IP68. Ne așteptăm să vedem afișaje OLED cu rata de 120Hz pe toate telefoanele, posibil mai mare pe Ultra. În mod sigur sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0 vor fi la bord.