Samsung Galaxy S21 Ultra într-o primă expediție subacvatică

876

Despre Samsung Galaxy S21 Ultra știm că poate ce nu poate niciun alt telefon de pe piață. Acest model a fost vedeta unei expediții subacvatice și a filmat pentru National Geografic rechini tigru și alte animale acvatice. A fost prima filmare subacvatică pe care National Geographic a înregistrat-o folosind un S21 Ultra cu funcția Video Snap 8K.

Scafandrul Malaika Vaz a folosit Galaxy S21 pentru a înregistra imagini cu rechinii tigru în jurul arhipelagului Maldive. Malaika Vaz de la National Geographic a folosit un Samsung Galaxy S21 Ultra protejat de carcasă sub apă ca unic dispozitiv fotografic în timpul explorării insulei rechinilor din Maldive. Ea a folosit telefonul de ultimă generație pentru a realiza fotografii și videoclipuri cu rechini tigru și broaște țestoase Hawksbill.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G are cel mai avansat sistem de camere pro-grade, conform AndroidAuthority. Cu acesta se pot face fotografii uimitoare, de calitate studio, în diferite condiții de lumină și setări. Înregistrarea 8K îi permite să surprindă videoclipuri la o calitate incredibilă și să transforme cele mai bune momente în fotografii de înaltă rezoluție cu 8K Video Snap.

Fotografii și filmări subacvatice cu Samsung Galaxy S21 Ultra

Combinația dintre tehnologia anti-shake, zoomul optic de 10x, focalizarea automată cu laser și dual pixel permite camerelor să producă rezultate care rivalizează cu cele ale DSLR-urilor de ultimă generație. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G are patru camere la spate cu una principală de 108MP. Astfel utilizatorii pot captura fotografii HDR de 12 biți și culori de 64 de ori mai bogate. Pentru prima dată pe un smartphone Galaxy, utilizatorii pot fotografia în 4K la 60 fps pe toate obiectivele, inclusiv camerele față și spate.

Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formează 1.192 de insule din care doar 250 sunt locuite.

Malaika Vaz este un expert în viața marină și colaboratoare la National Geographic Traveler India. Vaz s-a asociat cu Samsung India pentru a surprinde câteva imagini uimitoare ale faunei sălbatice marine din Maldive. Vedem și descoperim cu Galaxy S21 Ultra frumusețea insulei Fuvamulah, cea mai splendidă din Maldive. Folosind funcția 8K Video Snap de la Galaxy S21 Ultra 5G, National Geographic Explorer și producătorul de filme Wildlife Malaika Vaz au înregistrat maiestuoșii rechini tigru în habitatul lor natural. În clipul video vedem mai multe funcții ale camerei Galaxy S21 Ultra în acțiune, cum ar fi video 8K, fotografie cu lumină scăzută și capacitatea de a captura fotografii de 33MP în timp ce înregistrați un videoclip 8K.

Videoclipul este disponibil pe National Geografic

Samsung Galaxy S21 Ultra are o clasificare IP și poate fi scufundat sub apă în anumite condiții. Dar, filmarea într-un mediu marin la adâncime poate distruge telefonul din cauza presiunii atmosferice și a salinității ridicate. De aceea, smartphone-ul este pus într-o carcasă de protecție.

Dincolo de o reclama de marketing, Samsung demonstrează și grija pentru protejarea ecosistemelor subacvatice. Rechinii tigru sunt relativ inofensivi pentru oameni, pot fi înregistrați de aproape și sunt parte importantă a ecosistemului marin.

Videoclipul poate fi vizionat deja pe canalele de socializare Samsung India și National Geographic Traveler India.