Galaxy S21 Ultra torturat JerryRigEverything, se descurcă bine

599

La scurt timp după lansare, Samsung Galaxy S21 Ultra a ajuns în mâinile lui Jerry pentru sesiunea obișnuită de tortură. Din fericire pentru Samsung și fanii săi, noul telefon se ridică la înălțimea așteptărilor. Totuși nu știm dacă durabilitatea sa justifică prețul destul de dureros la care a fost lansat la vânzare.

Cei care iau în calcul achiziționarea noului Samsung Galaxy S21 Ultra ar trebui să verifice noul videoclip al JerryRigEverything. Jerry a supus noul smartphone Samsung la obișnuitele sale teste de tortură care demonstrează că dispozitivul emblematic de aproape 1.300 de euro este suficient de robust pentru majoritatea riscurilor zilnice cu care se va confrunta atunci când va fi utilizat în condiții banale medii.

Galaxy S21 Ultra trece cu brio foarte multe teste de tortură

Fără alte întrebări, acestea sunt cele mai importante momente ale sesiunii de testare a durabilității la Galaxy S21 Ultra. Sub protectorul de ecran din plastic este … un alt protector de ecran. Samsung a aplicat două folii de protecție din plastic pe ecranul din sticlă Gorilla Glass Victius. Și spatele este din aceeași sticlă. Nu știm dacă toate smartphone-urile S21 Ultra vor fi livrate cu două folii de protecție pe ecran. Nu este un salt mare de durabilitate față de flagship-urile de anul trecut.

La testul de zgâriere ecranul a rezistat la nivelul 6 pe scara de duritate Mohs, cu urme mai adânci care apar la nivelul 7. Zack Nelson alias JerryRigEverything, zgârie și zona ecranului de deasupra senzorului de amprentă. În ciuda unor pagube, scanerul funcționează la fel de bine.

Jack Nelson (născut în 29 iunie 1988), mai cunoscut sub numele de JerryRigEverything, este un YouTuber și recenzor de tehnologie american. Este faimos și popular pentru recenziile sale de smartphone-uri, ceasuri, aplicații și multe altele.

De remarcat că partea din spate a telefonului, din sticlă Gorilla Glass Victius mată, este foarte rezistentă. Este mai dură decât majoritatea obiectelor ascuțite pe care le-ați putea avea în geantă sau în buzunar. Aceasta înseamnă că monedele, cheile și alte obiecte metalice nu lasă urme pe spate. Din păcate, modulul camerelor „Contour Cut”, nu este din aceeași sticlă, este din metal. La fel și lentilele camerelor sunt din altfel de sticlă. Potrivit Notebookcheck, această zonă are alt statut și este mai expusă.

În fiecare an telefoane emblematice Samsung sunt tot mai rezistente

Ecranul rezistă la flacăra unei brichete timp de aproximativ 45 de secunde, Rămâne totuși un mic semn care nu se estompează după ce a fost îndepărtată sursa de căldură. Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece nu veți ține o brichetă pe ecran niciodată în utilizarea zilnică.

Noul smartphone pilot Samsung a trecut, de asemenea, testul de îndoire cu brio. Zack a încercat să-l rupă punând presiune atât din față, cât și din spate, dar nu a reușit. Telefonul este foarte bine construit, conform site-ului Notebookcheck, preluat de noi via Newsnow.co.uk.

Pe scurt Galaxy S21 Ultra s-a descurcat excelent în această serie de teste de durabilitate. Sigur că nu vă sfătuim să faceți astfel de încercări pe smartphone-ul voastru! În cursul timpului Jack Nelson a făcut astfel de teste pe toate smartphone-uriel Samsung emblematice. Au fost torturate Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 10+ sau Galaxy S10+. An de an telefoanele supuse acestor încercări sunt tot mai rezistente.