Se pare că Samsung Galaxy S21 Ultra va veni cu suport S-Pen

690
Sursa Foto: @UniverseIce

Samsung a lansat modelul Ultra cu seria Samsung Galaxy S20 la începutul acestui an. Gigantul coreean de smartphone-uri a lansat, de asemenea, un alt model Ultra cu seria Galaxy Note 20 de câteva luni. Dispozitivele din seria Samsung Galaxy Note sunt destinate utilizatorilor de smartphone-uri cu un accent major pe productivitate, pentru care compania include un S-Pen. Acest S Pen a rămas exclusiv pentru smartphone-urile din seria Note și tabelele din seria S. Acum se pare că va ajunge și pe Galaxy S21 Ultra.

Urmând ciclul anual de lansare a dispozitivelor din seria S, lansarea seriei Galaxy S21 nu este foarte departe în acest moment. Pe măsură ce ne apropiem de lansare, au început să apară informații despre dispozitivele din seria Galaxy S21. Galaxy S21 Ultra fiind șeful seriei este cu atât mai mult sub lupă.

Seria Galaxy S primește în sfârșit asistență S-Pen!

O informație de la Ice Universe, via MySmartPrice, a dezvăluit că seria Galaxy S21 va primi în cele din urmă suport S-Pen. Nu toate smartphone-urile din gama S21 vor accepta S Pen, doar modelul Ultra. Gigantul high-tech va lansa trei smartphone-uri în seria S – Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Dacă S21 Ultra primește suport S-Pen, nu va mai rămâne nicio caracteristică exclusivă pentru seria Note.

Poate fi acesta sfârșitul seriei Samsung Galaxy Note? Nu știm. De la introducerea seriei Galaxy Fold, au existat speculații cu privire la viitorul seriei Note. Odată cu introducerea modelului Ultra în seria S la începutul acestui an, a devenit chiar greu de înțeles existența dispozitivelor din seria Note. Dacă S21 Ultra primește suportul S-Pen, Samsung ar putea întrerupe gama Note. Dar, va trebui să așteptăm pentru o confirmare în acest sens.

OLED este o componentă electronică în formă de folie foarte subțire luminoasă făcută dintr-un material organic semiconductor. AMOLED este o tehnologie bazată pe OLED, numită Active-Matrix OLED. „Active Matrix” se referă la modalitatea de activare/dezactivare a fiecărui pixel al ecranului.

Galaxy S21 Ultra va avea un display Dynamic AMOLED de 6,8 inch cu o rata de 120Hz. Smartphone-ul ar putea veni cu procesorul Snapdragon 875, așteptat să fie anunțat luna viitoare. Este posibil ca procesorul Snapdragon să rămână exclusiv pentru anumite piețe precum SUA și China, la fel ca până acum. Pe celelalte piețe, inclusiv Europa, smartphone-ul ar putea fi echipat cu viitorul procesor Exynos 2100.

S21 Ultra vine cu o cameră principală de 108MP, similar cu predecesorul său Galaxy S20 Ultra. Cu toate acestea, este posibil să vedem o cameră modernizată pe S21 Ultra. Frontal va avea o cameră 40MP. O baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 65 W printr-un port USB tip-C va fi la bord.