Seria Galaxy S21 are vânzări cu 30% mai mari în Coreea decât seria S20

426
Seria Galaxy S21 are vanzari mai mari in Coreea decat S20
Sursa Foto: Yonhap / en.yna.co.kr

Samsung a declarat ieri că seria Galaxy S21 a înregistrat vânzări cu 30% mai mari decât seria precedentă Samsung Galaxy S20 din Coreea de Sud. Compania a declarat că vânzările noii serii Galaxy S21, între 29 ianuarie și 8 februarie, au fost cu 30% mai mari decât ale seriei Galaxy S20.

Pe modele, Samsung Galaxy S21 a reprezentat 40% din totalul vânzărilor din Coreea de Sud. A fost urmat de modelul ultra-premium Samsung Galaxy S21 Ultra cu 36%. Volumul vânzărilor seriei Galaxy S21 este aproape dublu față de seria Galaxy S20. Modelul entry-level al seriei S21 are în Coreea de Sud un preț de 999.900 won, echivalentul a aproximativ 900 USD. Este cel mai ieftin dintre cele trei modele.

60% din modelele din seria Galaxy S21 au fost cumpărate online

Samsung a declarat că vânzările de telefoane deblocate au reprezentat 30% din totalul vânzărilor din seria S21. Din vânzările de telefoane libere de rețea, 60% au fost achiziționate online, a adăugat compania, conform agenției de presă Yonhap. Un număr surprinzător de mare față de alți ani, dar acest lucru a fost pus pe seama pandemiei actuale.

Samsung, cel mai mare furnizor de smartphone-uri din lume, a lansat seria S21 pe 29 ianuarie, cu aproape două luni mai devreme decât programul obișnuit de lansare a noului smartphone-pilot. Compania se așteaptă ca vânzările de smartphone-uri din seria Galaxy S21 să crească substanțial în lunile martie și aprilie.

Numele lunii martie vine de la zeul Marte, zeul războiului din mitologia romană. Era considerată o lună favorabilă începerii războiului. Sub împăratul Romulus al Romei, anul începea cu această lună! Din anul 45 î.Hr., Iuliu Cezar a introdus Calendarul iulian iar anul începea la 1 ianuarie.

Samsung a declarat că noul design, camerele îmbunătățite și programele de marketing au atras mai mulți consumatori în Coreea. Mulți fani Samsung din Coreea de Sud au trecut la seria S21 după ce au sărit peste seria Galaxy S20. Compania a declarat anterior că numărul de clienți care au folosit serviciul său „Galaxy To Go”, care permite oamenilor să închirieze și să utilizeze S21 până la trei zile, s-a triplat față de anul ​​trecut. În trei zile acești utilizatori au avut posibilitatea să vadă ce poate un model Galaxy S21. Apoi până la cumpărare a mai fost un singur pas.

Potrivit Counterpoint Research, Samsung vrea să vândă anul acesta 2,4 milioane de telefoane din seria S21 în Coreea de Sud. Această cifră este cu aproximativ 40% mai mare decât vânzările seriei S20 în anul de debut.