Un model din seria Samsung Galaxy S22 poate costa și 8.000 de dolari!

307
Un Samsung Galaxy S22 Ultra poate costa si 8.000 de dolari
Sursa Foto: Caviar

Sigur vă amintiți vremurile când 1.000 de euro era o sumă enormă de plătit pentru un smartphone. Cu siguranță lucrurile s-au schimbat. În zilele noastre, flagship-urile costă mai mult decât oricând, mai ales când alegeți variante cu mai mult RAM și spațiu de stocare. 2.000 de euro pare acum o sumă excesivă și pentru un Galaxy Z Fold de prima și a doua generație. Dar ce ziceți de aproape 8.000 de dolari pentru un model Samsung Galaxy S22? Ar fi acesta un preț corect? Da, dacă este produs de Caviar.

Caviar este o companie cunoscută pentru modelele sale exclusive (și strălucitoare) de telefoane. Acum compania din Rusia le oferă cumpărătorilor șansa de a obține câteva modele ultra-premium Samsung Galaxy S22 la prețuri care ne ia cu dureri de cap. Și anul trecut am primit de la Caviar versiuni de lux ale modelului Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy S22 by Caviar la prețuri prohibitive

Caviar a deschis precomenzi pentru noua sa colecție Galaxy S22 în ediție limitată, potrivit AndroidPolice. Este vorba despre șase modele unice de Samsung Galaxy S22. Unele personalizări, cum ar fi Galaxy S22 Ultra Bird of Prey și Ocelot, sunt realizate cu aur de 24 de karate. Alte modele, cum ar fi designul Drive, de exemplu, utilizează fibră de carbon auto neagră și un cadru de titan. Toate cele șase modele încearcă să realizeze același lucru: să servească drept simbol de statut social.

În ceea ce privește funcționalitatea, nimic nu s-a schimbat, sunt aceleași unități de Samsung Galaxy S22 disponibile pe piață. În orice caz, aceste telefoane Caviar sunt mai puțin practice, mai ales cu design-urile lor voluminoase și greoaie. Potrivirea oricăruia dintre aceste telefoane în buzunarul pantalonilor Gucci poate fi o performanță. Într-un anumit sens, obțineți valoarea banilor dvs. doar pentru atenția celor din jur. Cu un astfel de model cu siguranță veți întoarce capetele, indiferent unde mergeți.

Caviar a făcut o serie de „telefoane Tsar” pentru Vladimir Putin. Cel mai scump model din serie costă 30.400 $ și conține simbolurile puterii rusești: Constituția, sigiliul prezidențial și stema. Numai șapte astfel de telefoane au fost produse.

Caviar are disponibile și versiuni personalizate de Galaxy S22 și S22+. Dispozitivele costă între 6.000 și 7.900$, în funcție de model și opțiunea de stocare. Dacă aveți mai mulți bani și nu știți ce să faceți cu ei, precomenzile sunt deja în desfășurare pentru telefoanele Caviar din seria Galaxy S22. Totuși, trebuie să vă grăbiți, deoarece fiecare model este limitat la 99 de bucăți.

Merită remarcat faptul că seria S22 actuală de la Caviar este surprinzător de ieftină. Galaxy S21 Ultra de anul trecut a avut prețuri de până la 22.000 USD.