Seria Galaxy S22 și Galaxy A14 primesc actualizarea din septembrie

286
Seria Galaxy S22 si Galaxy A14 primesc actualizarea din septembrie
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a publicat ieri detaliile despre actualizarea din septembrie 2023. La scurt timp după acest lucru au fost lansate și primele actualizări pentru telefoanele Galaxy. Este vorba despre seria Galaxy S22 și Samsung Galaxy A14 5G. Mai multe telefoane vor începe treptat să primească noua actualizare de securitate, inclusiv seria Galaxy S23.

De obicei după o lansare de telefoane emblematice – Galaxy Unpacked, Samsung întârzie următoarea actualizare de securitate. La fel s-a întâmplat cu actualizarea de securitate din septembrie. Încă o dată, seria Galaxy S22 este prima care primește cea mai recentă actualizare de securitate. În iulie și august Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra au fost primele, iar acum în septembrie se întâmplă din nou.

Actualizarea din septembrie ajunge la seria Galaxy S22 și A14 5G

Modelele neblocate în rețelele mobile din seria Galaxy S22, primesc cel mai recent patch de securitate în mai multe țări din Europa. Actualizarea are versiunea de firmware S90*BXXS6CWH6 cu o greutate de peste 200 MB, potrivit GalaxyClub. Litera „S” indică faptul că aceasta este o actualizare de securitate autentică, fără caracteristici suplimentare sau alte îmbunătățiri. Jurnalul de modificări care însoțește actualizarea confirmă, de asemenea, acest lucru.

Sursă foto: GalaxyClub

Cea mai nouă actualizare pentru Samsung Galaxy A14 5G este disponibilă în Malaezia, potrivit SamMobile. Are versiunea de firmware A146PXXU4BWH4 și aduce patch-ul de securitate din septembrie 2023. Potrivit Samsung, defectele de securitate din aplicația Samsung Keyboard, Knox și Mesaje au fost remediate. Privind versiunea de firmware, noul software nu pare doar o actualizare de securitate. Este posibil ca Samsung să fi remediat alte erori și să fi îmbunătățit stabilitatea și fiabilitatea lui Galaxy A14 5G.

Funcția Dual Messenger vă permite să utilizați două conturi separate pentru aceeași aplicație. Odată activată, o a doua pictogramă a aplicației va apărea pe ecranul de pornire. De acolo veți putea trimite și primi mesaje către un al doilea cont.

Actualizarea de securitate din septembrie 2023 rezolvă 23 de remedieri pentru Android și 35 pentru software-ul propriu al Samsung. Securitatea tastaturii Samsung este mai bună, la fel ca și lansatorul One UI Home, aplicația Meteo, setările de blocare, Mesaje, Dual Messenger și Sugestii inteligente. Aceste corecții și îmbunătățiri se aplică atât la seria Galaxy S22, cât și la Galaxy A14 5G.

Următoarele se aplică ambelor modele. Dacă aveți un Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra sau Galaxy A14 5G veți primi o notificare automată de actualizare. Dar, puteți verifica direct disponibilitatea dispozitivului dvs. prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.