Seria Galaxy S22 va primi Android 13 și One UI 5.0 luna aceasta!

286
Seria Galaxy S22
Sursa foto: androidpolice.com

Samsung are deja câteva săptămâni de testare a firmware-ului One UI 5.0 beta bazat pe Android 13 pe anumite piețe selectate. Zilele trecute, la Samsung SDC22 (Samsung Developer Conference), am aflat în sfârșit mai multe despre viitoarea versiune One UI. Android 13 și One UI 5.0 este aproape gata să părăsească etapele beta, iar debutul firmware-ului se apropie rapid.

Până acum, Samsung a lansat patru actualizări beta One UI 5.0 pentru seria Galaxy S22 pe câteva piețe. Nu este foarte clar în acest moment dacă cea de-a patra lansare beta va fi ultima. Data exactă la care actualizarea va părăsi programul beta pentru seria Galaxy S22 este momentan rămâne necunoscută.

Android 13 și One UI 5.0 este aproape, vine în octombrie pentru Galaxy S22

Cu toate acestea, la Samsung Developer Conference 2022, am primit noi informații despre lansarea stabilă One UI 5.0. Potrivit, informațiilor furnizate de Samsung la SDC22, via SamMobile, posesorii de Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra se vor putea bucura de cea mai recentă versiune de software în curând.

Interfața Samsung One UI 5.0 este una dintre cele mai așteptate lansări ale anului 2022. Sigur, mai sunt incluse aici și lansarea din august a celor mai recente dispozitive pliabile și purtabile și gama Galaxy S22 anunțată în februarie. Odată finalizată, noua actualizare One UI 5.0 va aduce o varietate de funcții și modificări noi.

Samsung LockStar este o aplicație pentru personalizarea ecranului de blocare al smartphone-ului dvs. Samsung. În câteva secunde, poți schimba fiecare aspect al interfeței smartphone-ului tău în funcție de preferințele tale.

Interfața One UI 5.0 bazată pe Android 13 va aduce mai multe opțiuni de personalizare a ecranului de blocare inspirate de modulul LockStar din Good Lock; o funcție extinsă pentru Color Palette; personalizare îmbunătățită a notificărilor; o zonă de comutare rapidă ușor reproiectată; animații mai bune; widget-uri stivuite și efecte de fundal pentru apeluri pentru contacte individuale.

La SDC22, Samsung a confirmat că One UI 5.0 bazată pe Android 13 va fi lansată public pentru seria Galaxy S22 la sfârșitul acestei luni. Suntem aproape la jumătatea lunii octombrie, deci nu va dura mult până ne vom bucura de această nouă actualizare. Vă vom ține la curent de îndată ce aflăm mai multe despre o dată exactă de lansare.