Un Galaxy S22 Bespoke Edition poate fi lansat de Samsung anul acesta

302
Un Galaxy S22 Bespoke Edition poate fi lansat de Samsung anul acesta
Sursa Foto: via SamMobile.com

Gama Bespoke a debutat la Samsung cu aparate electrocasnice cum ar fi frigidere, aspiratoare, uscătoare de haine sau purificatoare de apă și aer. Dar, Samsung a lansat un model Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition în octombrie anul trecut. Modelul este considerat de companie un succes răsunător și se vinde incredibil de bine alături de culorile clasice. Acum avem informații că gigantul coreean va lansa și un model Samsung Galaxy S22 Bespoke Edition.

La modelele Bespoke amintite mai sus, dar și la Flip 3 Bespoke Edition, puteți alege o mare varietate de culori. Acum Samsung se gândește să aplice același tratament și seriei Galaxy S22. În acest fel un Samsung Galaxy S22 Bespoke Edition poate fi lansat luna viitoare la Galaxy Unpacked 2022. Nu este clar momentan dacă modelul Bespoke Edition se va baza pe Galaxy S22, Galaxy S22+ sau Galaxy S22 Ultra. Cu toate acestea, conform SamMobile, dacă Samsung va alege o singură variantă pentru Bespoke Edition sau ar merge all-in cu toate cele trei variante, nu știm încă.

Galaxy S22 Bespoke Edition în mai multe combinații de culori

Potrivit informațiilor Samsung Galaxy S22 Bespoke Edition va fi disponibil în culori similare cu Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. Aceasta include cinci culori pentru panoul din spate și două pentru cadru. Galaxy Z Flip 3 oferă 5 culori diferite – albastru, galben, roz, alb și negru – alături de nuanțe de cadru negru sau argintiu. În acest fel Flip 3 Bespoke Edition oferă un total de 49 de combinații de culori deoarece panourile din spate pot fi amestecate și asortate. Sursa sus amintită susține că opțiunile de culoare pentru Galaxy S22 Bespoke Edition vor fi similare.

Dar modelele din seria Galaxy S22 sunt nepliabile, astfel Samsung trebuie să abordeze o altă tactică. Ne așteptăm de la modelele S22 Bespoke Edition la o combinație de două culori pe capacul spate sau poate Samsung are altă idee. Având în vedere acest lucru, S22 Bespoke Edition ar putea fi oferit în 10 combinații de culori sau mai multe.

Cuvântul bespoke este cel mai cunoscut pentru „relația sa” cu costumele confecționate pe măsură, la comandă, personalizate. Oxford English Dictionary leagă cuvântul și de fabricarea pantofilor la comandă la mijlocul anilor 1800.

Nu este clar dacă Samsung va oferi sau nu o ediție personalizată pentru Galaxy S22, compania nu a confirmat acest lucru. Se pare că este tentantă ideea, dar Samsung încă nu a luat la o decizie finală. Edițiile la comandă sunt mai costisitoare de fabricat și nu sunt produse în cantități uriașe. Dar, din nou, Galaxy S22 ar putea oferi mai puține combinații de culori decât drăguțul Z Flip 3.

În orice caz, dispozitivele Bespoke Edition sunt de obicei limitate la câteva piețe. Nici Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition nu a făcut excepție. Deci, dacă primim un Samsung Galaxy S22 Bespoke Edition, s-ar putea să fie limitat la câteva piețe cheie.