Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition lansat la Galaxy Unpacked Part 2

570
Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition lansat la Galaxy Unpacked Part 2
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat astăzi la Galaxy Unpacked Part 2 modelul Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. Acesta oferă consumatorilor o nouă modalitate de a-și personaliza dispozitivul mobil. Aducând experiența Bespoke pe mobil pentru prima dată, Samsung oferă utilizatorilor posibilitatea de a se exprima și de a crea un dispozitiv cu adevărat al lor.

Clienții de astăzi au mai multe fațete și credem că tehnologia lor ar trebui să reflecte stilurile lor de viață unice”. A declarat Stephanie Choi, SVP și șef de marketing al companiei de comunicații mobile la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition deschide noi experiențe clienților pentru a reflecta cine sunt, prin tehnologia pe care o folosesc cel mai mult”.

Galaxy Z Flip 3 le permite utilizatorilor să se exprime cu un design compact, iconic și caracteristici premium. De la lansare, utilizatorii Flip-ului au fost atrași de abilitățile unice de personalizare ale dispozitivului, inclusiv factorul său de formă flexibil, o gamă creativă de accesorii și capacitatea de a-și optimiza experiența mobilă cu One UI. Răspunzând la această cerere, Samsung se extinde cu noi combinații de culori personalizabile. Acum Samsung oferă utilizatorilor opțiuni care nu sunt disponibile nicăieri pe piață.

49 culori disponibile pe Galaxy Flip 3 Bespoke Edition

Pentru a identifica opțiunile de culoare, Samsung a cercetat tendințele de culoare actuale și viitoare. Compania a analizat tendințele socioculturale pentru a anticipa schimbările în preferințele și nevoile clienților. Samsung a testat mii culori și a identificat nuanțe, care s-ar completa perfect reciproc – indiferent de combinație. Rezultatul este o paletă de 49 de combinații de culori posibile pentru Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition. Astfel clienții își pot crea propria combinație unică alegând opțiunile cadrului telefonului. Pot alege negru sau argintiu și culorile din față și din spate albastru, galben, roz, alb sau negru.

Clienții pot personaliza și seria Galaxy Watch 4 la Galaxy Watch 4 Bespoke Studio. Aici pot amesteca și potrivi dintr-o varietate de culori, dimensiuni și stiluri de curele pentru modelele Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Utilizatorii seriei Galaxy Watch 4 vor primi, de asemenea, mai multe oportunități de personalizare prin cea mai recentă actualizare de software. Actualizarea aduce o serie de noi stiluri de fețe de ceas personalizabile și o caracteristică de detectare a căderilor.

Clienții își pot proiecta și viziona Galaxy Z Flip 3 și Watch 4 Bespoke Edition la Bespoke Studio exclusiv pe Samsung.com. Bespoke Studio oferă o experiență distractivă și captivantă cu previzualizări la 360°. Pot vedea foarte multe combinații și au la dispoziție multe modalități de a descărca o imagine a selecțiilor făcute. Odată ce comanda este plasată, dispozitivele sunt personalizate și sosesc în ambalaje ediție specială cu un tapet Bespoke Edition.

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition și Galaxy Watch 4 Bespoke Edition vor fi disponibile momentan doar în câteva țări. Vor fi disponibile în Coreea, SUA, UK, Germania, Franța, Canada și Australia începând cu 20 octombrie.

Vom reveni cu mai multe detalii despre lansările de la Galaxy Unpacked Part 2 în zilele următoare!