Noi fotografii cu Galaxy S22 și Galaxy S22 Ultra dezvăluie designul final

350
Noi fotografii cu Galaxy S22 si Galaxy S22 Ultra dezvăluie designul final
Sursa Foto: 91mobiles.com

În spiritul tradiției din ultimii ani scurgerile de informații despre seria Galaxy S22 face ca lansarea noilor modele să fie mai puțin spectaculoasă. Destul de recent primele fotografii clare cu Galaxy S22 Ultra au apărut online. Acum noi fotografii cu Galaxy S22 și Galaxy S22 Ultra care ne arată diferite variante de culoare ale ambelor dispozitive.

Samsung își va dezvălui următoarea generație de dispozitive emblematice, seria Samsung Galaxy S22, în februarie 2022. Înainte de lansarea oficială au fost multe indiscreții despre aceste modele și în acest fel avem deja o idee bună despre ce primim de la Samsung. Galaxy S22, S22+ și Ultra vor compune viitorul trio emblematic.

Galaxy S22 și Galaxy S22 Ultra – toate culorile

Acum, 91Mobiles a publicat noi informații și fotografii exclusive cu Galaxy S22 și S22 Ultra. Conform site-ului, sursa este din domeniu industriei mobile și vedem ambele dispozitive din toate unghiurile, precum și opțiunile lor de culoare.

După cum se vede în imaginile publicate, acestea vor fi culorile pe S22 și S22 Ultra. Samsung Galaxy S22 va avea o cameră selfie cu o gaură central sus și un afișaj plat. Dispozitivul va avea un cadru metalic. În partea dreaptă, Galaxy S22 va avea butonul de pornire și tastele de volum, în timp ce partea stângă nu va fi la fel de ocupată, deoarece există doar trei linii de antenă. Pe spate, S22 are triple-camera și logo-ul Samsung. Dispozitivul va veni în variantele de culoare verde, roz-auriu, negru Phantom și alb fantomă.

Roșu este culoarea cel mai des amintită de persoanele supuse unui experiment în timpul căruia li se cerea să aprecieze culoarea preferată. În China culoarea roșie înseamnă noroc și longevitate. În arta tradițională creștină, roșu era culoarea iubirii arzătoare.

Trecând la S22 Ultra, dispozitivul va fi disponibil în variantele de culoare roșu Burgund, Green, Phantom Black și Phantom White. Culoarea Burgungy Red este una dintre cele mai adânci culori roșii disponibile. Este un roșu dens, profund, perfect pentru utilizatorii care apreciază designul de lux. Burgundy Red a debutat cu seria Galaxy S9.

Smartphone-ul va avea și suport pentru un S-Pen. Fiecare variantă de culoare de pe Galaxy S22 Ultra va avea un S-Pen într-o nuanță similară telefonului. Dispozitivul va avea un cadru exterior metalic. Butonul de pornire și comutatorul de volum vor fi în partea dreaptă a dispozitivului. Pe spate S22 Ultra va avea un modul foto cu patru camere.