Precomenzile pentru Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 nu sunt livrate la timp

452
Pre-comenzile pentru Galaxy S22 si Tab S8 nu sunt livrate la timp
Sursa Foto: techradar.com

De două zile seriile Samsung Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 sunt la vânzare pe toate piețele internaționale. Mulți dintre cei care au precomandat un model Galaxy S22 sau o tabletă Galaxy Tab S8 anticipau că noile lor dispozitive sclipitoare vor apărea la ușile lor… dar ar putea fi dezamăgiți. Vor fi mai multe întârzieri în livrarea precomenzilor la noile telefoane și tablete emblematice.

Conform TechRadar, mai mulși utilizatori au scris pe Reddit că dispozitivele lor nu au sosit la data prevăzută. Precomenzile au fost amânate în ultimul minut, datele de livrare fiind reprogramate la sfârșitul lunii martie în unele cazuri sau chiar în aprilie în alte cazuri. Este vorba despre telefoanele din seria S22 și tabletele din seria Tab S8.

Întârzieri în livrarea de dispozitive Galaxy S22 și Galaxy Tab S8

Nu mai trebuie să subliniem că acest lucru afectează precomenzile pentru seria Samsung Galaxy Tab S8 și pentru seria Galaxy S22. Este vorba despre diferite telefoane sau tablete, nu doar pentru un singur tip de dispozitiv. De asemenea, trebuie să menționăm că sunt și mulți oameni care și-au primit dispozitivele la timp. Dar, întârzieri pentru livrarea precomenzilor sunt.

Pentru cei care așteptau cu să apară noile lor gadgeturi interesante la ușile lor, aceasta nu este o veste grozavă. Nu trebuie să uităm că aceste telefoane sau tablete sunt destul de scumpe. De asemenea, este amuzant faptul că, potrivit unor informații, Samsung numește asta o „ușoară întârziere”, ceea ce poate redefini definiția cuvântului „ușoară”.

TechRadar este o publicație axată pe tehnologie, cu echipe editoriale și redacții în SUA, UK, Australia și India. În ianuarie 2018 TechRadar a fost al 10-lea cel mai popular site de tehnologie din lume, cu peste 73 de milioane de cititori pe lună.

Dar, de ce întârzierile? Colegii noștri de la TechRadar, au contactat Samsung pentru un punct de vedere. Până la publicarea acestui articol, Samsung nu a oferit niciun răspuns. Nu știm sigur în acest moment de ce dispozitivele Samsung Galaxy au datele de livrare amânate. Ne gândim momentan la un singur motiv: popularitatea. Știm că Samsung a oprit la un moment dat precomenzile din cauza numărului prea mare și a stocurilor epuizate.

Seria Samsung Galaxy S22 și seria Tab S8 depășesc așteptările privind precomenzile, cel puțin în Coreea de Sud și SUA, și asta ar putea indica o tendință mai largă în întreaga lume. Deci, poate că Samsung nu a ținut cont de această popularitate, iar logistica sau producția nu pot ține pasul.

Sunt doar speculații și sperăm că, dacă comanda dvs. a fost întârziată, nu va trebui să așteptați prea mult.