Majoritatea seriei Galaxy S22 va avea cip Snapdragon 898, nu AMD Exynos

481
Majoritatea modelelor Galaxy S22 vor avea Snapdragon 898 nu AMD Exynos
Sursa Foto: hunchmag.com

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

După lansarea telefoanelor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Flip 3, este timpul ca zvonurile despre seria Galaxy S22 să ocupe locul central. Poate că cel mai interesant lucru al noii game este cipul Exynos 2200 alimentat de AMD. Potrivit celor mai recente postări ale tipsterului Tron pe forumul Naver din Coreea, doar câteva regiuni vor primi procesorul Samsung.

Se pare că, pe fondul crizei globale de cipuri, Samsung întâmpină probleme de fabricație cu AMD Exynos 2200. Conform PhoneArena, postarea lui Tron a clarificat că cipul Exynos 2200 cu AMD nu va ajunge în Coreea de Sud. Din această postare aflăm că doar câteva piețe vor primi seria Galaxy S22 cu procesor AMD Exynos 2200 și acest lucru nu are nicio legătură cu performanțele cipului.

Seria Galaxy S22 cu Exynos 2200 AMD doar pe câteva piețe

Informațiile de până acum au prezentat o imagine pozitivă despre acest cip, se pare că procesorul este la fel de bun precum Apple A14 Bionic, aflat pe modelele iPhone 12. Disponibilitatea redusă a procesorului Samsung cu AMD se datorează problemelor de producție.

Acest lucru sugerează că majoritatea regiunilor globale vor primi Snapdragon 898, următorul SoC pilot Qualcomm. În prezent, cipul Samsung Exynos 2100 alimentează modelele din seria Galaxy S21 vândute în Europa, Orientul Mijlociu și Coreea.

Cele patru culturi principale din Orientul Mijlociu sunt cea evreiască, cea persană, cea arabă și cea turcă. Aceste sfere culturale au origini lingvistice și etnice diferite. Majoritatea țărilor din Orientul Mijlociu (13 din 18) fac parte din lumea arabă.

Gigantul sud-coreean este ocupat în acest moment până peste cap deoarece lucrează și la procesorul Tensor pentru Google Pixel 6. Tensor are și el ceva din AND-ul AMD. Mergând mai departe, nu este de așteptat ca Galaxy S22 să adopte tehnologia camerei in-display a lui Galaxy Z Fold 3. Se zvonește că noua serie ar avea același design ca actuala serie Galaxy S21. Samsung va folosi, de asemenea, aceeași configurație RAM și stocare. Camerele de pe noile modele, în special Ultra, vor fi îmbunătățite în mod semnificativ. Rămâne de văzut dacă Samsung va alege o cameră de 200MP sau va folosi o versiune îmbunătățită a 108MP.