Noi numere de model ale seriei Galaxy S22, posibil cu cipset Snapdragon

416
Variante suplimentare ale modelului Galaxy S22 cu cipset Snapdragon
Sursa Foto: letsgodigital.org

Zilele trecute am aflat că Samsung intenționează să echipeze toate modelele Galaxy S22 cu un cip Qualcomm, în locul așteptatului Exynos 2200 cu GPU AMD. Această informația provenită de la un fost angajat Samsung, Super Roader, a stârnit multe reacții și confuzie. Acum, de nicăieri, apar trei noi numere de model suplimentare pentru modelele din seria S22.

Super Roader este convins că Samsung a decis recent să nu mai folosească cipul Exynos pentru seria Galaxy S22. Doar un grup limitat a fost informat despre acest lucru. Inițial, Samsung a intenționat să folosească procesorul său Exynos. Aceasta înseamnă că Exynos poate fi găsit în diferite dispozitive și documente de testare – inclusiv scoruri de referință, conform declarației Super Roader.

Trei noi variante de model pentru Galaxy S22

Între timp, știri mai remarcabile despre seria Galaxy S22 au apărut online. Numerele de model ale noilor smartphone-uri din seria S sunt cunoscute de ceva timp. Cu toate acestea, colegii noștri de la LetsGoDigital, au descoperit ieri trei noi variante de model pentru Galaxy S22. Samsung are trei variante suplimentare pentru dispozitivele din seria Galaxy. Poate fi vorba de dispozitive cu procesor Qualcomm Snapdragon. Vedeți pe I❤️Samsung cum să aflați numărul de modele al unui telefon Samsung Galaxy!

LetsGoDigital este un site fondat în 1999 și are sediul în Tările de Jos. Este un site scris de profesioniști în domeniul telefoanelor mobile, un site de mare încredere! Nu este afiliat Samsung nici unui alt producător, este independent.

Nolile numere de model sunt SM-S901E, SM-S906E și SM-S908E și vor fi probabil destinate diferitelor piețe din Asia (inclusiv India) și Africa. Alte numere de model deja cunoscute pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra sunt:

  • SM-S901U, SM-S906U și SM-S908U – Statele Unite (Snapdragon)
  • SM-S901N, SM-S906N și SM-S908N – Coreea de Sud (Exynos)
  • SM-S901B, SM-S906B și SM-S908B – Europa și restul lumii (Exynos)

Nu se poate spune cu certitudine dacă aceste numere noi de model sunt legate de știrea că Samsung va folosi procesorul Qualcomm în mai multe dispozitive S22 decât era planificat inițial. Este clar că Samsung se pregătește pentru introducerea noilor sale modele din viitoarea serie emblematică.

Galaxy S21 FE este de așteptat în luna ianuarie. O lună mai târziu, viitoarea serie S22 va fi prezentată oficial. Cel mai probabil, evenimentul Galaxy Unpacked va avea loc pe 8 februarie 2022. Din acel moment, va fi posibilă și o precomandă pentru unul dintre noile smartphone-uri din seria S.

SURSĂLetsGoDigital