Cutia de vânzare cu Samsung Galaxy S22 Ultra a apărut online

878
Cutia de vanzare cu Samsung Galaxy S22 Ultra a aparut online
Sursa Foto: letsgodigital.org

Data lansării oficiale a seriei Galaxy S22 bate la ușă, dar zilnic apar noi informații despre seria emblematică Samsung. Samsung Galaxy S22 Ultra va fi noul model de top, ca succesor al lui S21 Ultra și Note 20 Ultra. Acum cutia de vânzare a lui Galaxy S22 Ultra a apărut online, modelul va fi livrat în curând în acest ambalaj.

În perioada trecută au apărut toate detaliile despre Samsung Galaxy S22 Ultra. Noul flagship din seria S va avea pentru prima dată un compartiment S Pen integrat. S Pen-ul actualizat va avea o latență de doar 2,8 ms, conform LetsGoDigital. Telefonul va avea un design nou și o cameră cvadruplă îmbunătățită, cu una principală de 108MP. De asemenea, procesorul, memoria, culorile și prețul, totul pare să fie cunoscut până acum. De altfel, o serie întreagă de accesorii oficiale Galaxy S22 Ultra au apărut deja online. Singurul lucru care pare să lipsească este cutia de vânzare. În ce ambalaj va fi livrat noul flagship de la Samsung?

Am primit și un răspuns la această întrebare, mulțumită lui Dohyun Kim, care a distribuit o fotografie alb-negru a unei cutii de vânzare Galaxy S22 Ultra prin Twitter. Fotografia pare, din păcate, puțin neclară, dar designerul grafic Parvez Khan, alias Technizo Concept, are o soluție pentru asta. Pe baza fotografiei scurse, Technizo Concept a realizat un set de randări ale S22 Ultra cu ambalajul asociat.

Cutia de vânzare cu amănuntul a lui Galaxy S22 Ultra

Ambalajul de vânzare seamănă foarte mult cu cutia în care este livrat Samsung Galaxy S21 Ultra. Acest lucru nu este o adevărată surpriză, la urma urmei, Galaxy S22 / S22+ vor arăta asemănător cu Galaxy S21 și S21+.

Nu trebuie să așteptăm mult până când Samsung va dezvălui toate detaliile despre seria Galaxy S22. Evenimentul de lansare Galaxy Unpacked va avea loc miercuri, 9 februarie 2022. De îndată ce dispozitivele vor fi oficiale, va fi posibilă plasarea unei precomenzi. În timpul prevânzării, Samsung va oferi cadou un set wireless Galaxy Buds Pro, un încărcător de 45W sau un Galaxy SmartTag, în funcție de piață.

În 25 februarie 1836 Samuel Colt a patentat revolverul în Statele Unite. Mai târziu, pistoalele sale au fost folosite pe scară largă în toată America. Samuel Colt a murit în 1862 ca unul dintre cei mai bogați oameni din America.

Galaxy S22 Ultra va fi lansat primul la vânzare la liber, vineri, 25 februarie. Pentru Galaxy S22 / S22+ trebuie să mai avem răbdare încă două săptămâni. Lansarea acestor două modele va avea loc vineri, 11 martie. Sigur că aceste date se mai pot schimba, dacă Samsung decide acest lucru. Toate cele trei modele vin standard cu 8GB de RAM și 128GB de stocare. Un card de memorie micro-SD nu va fi acceptat, dar vor fi disponibile variante cu memorie mai multă.

Se așteaptă un preț de pornire pentru Galaxy S22 de 850 de euro. Galaxy S22+ va fi pus în vânzare la un preț de 1.050 euro. Ambele modele vor fi disponibile la lansare în patru culori: Phantom Black, Phantom White, Green și Pink Gold. Samsung Galaxy S22 Ultra va costa 1.300 euro, modelul de bază. Acest dispozitiv va ajunge și în patru culori: Phantom Black, Phantom White, Green și Burgundy Red.