Acasă Stiri Galaxy S22 Ultra ar putea veni în opțiunea de culoare roșie Burgundy...

Galaxy S22 Ultra ar putea veni în opțiunea de culoare roșie Burgundy Red

Zvonurile despre seria Galaxy S22 nu sunt încă la intensitate maximă, dar apar permanent. De data aceasta avem o informație de la Ice Universe, referitor la o opțiune de culoare potențială pentru Galaxy S22 Ultra – Roșu Burgund. Ice Universe a postat ieri pe Twitter o imagine a unui Galaxy S8 în culoarea roșu de Burgundia cu următorul text: Întoarcerea Burgundy Red!

Universul de Ghiață nu menționează un model Galaxy specific, dar postarea este în conformitate cu cele mai recente scurgeri despre seria Galaxy S22. Postarea de pe Twitter sugerează că Samsung lucrează la noi nuanțe de roșu închis și verde. În ultimul timp Samsung își diversifică tot mai mult paleta de culori pentru noile smartphone-uri. Acum această culoare Burgundy Red este o revenire, a fost inițial pe Galaxy S8.

Burgundy Red – Roșu Burgund pe Samsung Galaxy S22 Ultra

Producătorii de telefoane sunt mult prea conservatori cu vopselele aplicate pe telefoanele de ultimă generație. Și așa a fost întotdeauna, din păcate. Există din când în când explozii de culoare, cum ar fi Lime Yellow pe Sony Xperia Z1 Compact sau portocaliu pe OnePlus Mclaren Concept One, Dar, în general paleta de culori a smartphone-urilor actuale este destul de blândă. Sperăm că Burgundy Red va fi cu adevărat pe Samsung Galaxy S22 Ultra.

Și culoare Cloud Red s-a întors în seria Galaxy S21 sub forma Phantom Red. Această tradiție de a oferi o opțiune de culoare roșie în seria Galaxy S pare să continue cu Galaxy S22 Ultra. Cel puțin conform informației venite de la Universe Ice. Acestea fiind spuse, roșul de Burgundia este o culoare grozavă și sperăm că va ajunge la gama Galaxy S22. Culoarea Burgungy Red este una dintre cele mai adânci culori roșii disponibile. Mai puțin lucioasă, cu un roșu mai dens, mai profund și un aspect contemporan și tradițional, este perfectă pentru utilizatorii care apreciază designul de lux.

Burgund – numele vine de la regiunea Burgundia din Franța. Burgundia este recunoscută ca fiind regiunea în care se produc cele mai scumpe și mai rare vinuri din lume, obținute din soiurile Pinot Noir și Chardonnay.

Conform listei de culori, publicate de PhoneArena, seria Galaxy S22 va fi disponibilă în următoarele culori:

  • Galaxy S22: alb, negru, roz-auriu, verde
  • Galaxy S22+: alb, negru, roz- auriu, verde
  • Galaxy S22 Ultra: alb, negru, roșu închis

Opțiunea de culoare roșu închis din această listă este probabil același Burgundy Red menționat în postarea lui Ice Universe. Sunt speculații că acesta este răspunsul Samsung la opțiunea Apple Red, dar nu există nicio indicație că acesta este într-adevăr cazul.

Roșu Burgund a debutat cu Galaxy S8 în 2017

Samsung a lansat opțiunea de culoare Burgundy Red cu Galaxy S8 în 2017 ca opțiune de lux în Coreea de Sud pe 27 noiembrie. Opțiunea de culoare a trecut la următoarea generație și s-a transformat în Red Cardinal – Roșu Cardinal în seria Galaxy S10. Următoarea nuanță roșie a apărut cu Galaxy S20 FE.

Culoarea roșie este culoarea cel mai des amintită de persoanele cărora li se cere să spună culoarea preferată. În China culoarea roșie înseamnă noroc și longevitate. În francmasonerie roșul este caracteristic gradelor înalte. În arta tradițională creștină, roșu era culoarea iubirii arzătoare.

Există două motive principale în privința culorilor pentru producătorii care doresc să joace o carte sigură în privința smartphone-urilor. În primul rând, vânzările. Toate statisticile arată că oamenii cumpără mai ales telefoane negre și gri. Este într-adevăr un cerc vicios, întrucât telefoanele au fost predominant negre și gri, dar asta este. Al doilea motiv este că oamenii pun oricum huse pe telefoanele lor. Și de cele mai multe ori acestea nu sunt transparente. Deci, producătorii de telefoane au delegat responsabilitatea culorilor producătorilor de carcase, mai mult sau mai puțin.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...