Samsung Galaxy S22 Ultra în toată splendoarea într-un clip video

456

Azi 9 februarie 2022, Samsung va lansa noile modele din seria Galaxy S 2022. Samsung Galaxy S22 Ultra va fi noul model de top. Dispozitivul este schimbat în multe puncte în comparație cu predecesorul său și va avea mult mai multe asemănări cu gama Galaxy Note. Încetul cu încetul, aproape toate informațiile despre noul model Ultra au apărut online.

În perioada premergătoare evenimentului Galaxy Unpacked, Technizo Concept a realizat un trailer video pentru a avea o primă impresie despre noul model de top Samsung. Samsung Galaxy S22 Ultra este prezentat în toate cele patru culori în care este așteptat dispozitivul: Phantom Black, Phantom White, Green și Burgundy Red.

Samsung Galaxy S22 Ultra: modelul de top din 2022

Galaxy S22 Ultra va avea un ecran Dynamic AMOLED de 6,8 inch cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 1 – 120Hz. Va fi singurul smartphone nou din seria S cu un afișaj curbat și o rezoluție de afișare QHD+. Senzorul de amprentă este plasat in-display. În partea centrală sus este integrată o cameră selfie de 40MP.

Nouă este și posibilitatea de a stoca S Pen-ul în carcasa telefonului. Un compartiment pentru stilou este adăugat în partea de jos a dispozitivului, așa cum are seria Galaxy Note de ani de zile. Prin urmare, puteți considera pe S22 Ultra drept un succesor al modelului Galaxy S21 Ultra, dar și pentru Galaxy Note 20 Ultra.

Modulul foto spate a fost și e actualizat pe Galaxy S22 Ultra, diferă de celelalte două modele Galaxy S22. Este, de asemenea, singurul smartphone din seria S cu zoom optic de 10x, conform LetsGoDigital. Camera cvadruplă constă dintr-o cameră reproiectată de 108 megapixeli, o cameră cu unghi ultra-larg de 12MP și două camere de 10MP cu zoom optic 3x și 10x.

Primul telefon cu o cameră cu zoom optic a fost Sharp V602SH. A fost lansat în 2004 în Japonia. Camera foto cu zoom optic de 2x avea 2MP. Sharp V602SH avea dimensiunile de 99 x 55 x 25 mm și cântărea 132 grame.

Camera principală este echipată cu un obiectiv Super Clear, care previne reflexiile și strălucirea. Sistemul de camere actualizat va oferi, de asemenea, performanțe mai bune în condiții de iluminare slabă. Acesta va fi în mod clar un punct forte în marketingul din jurul lui Samsung Galaxy S22 Ultra. Acest lucru reiese și dintr-o campanie de publicitate 3D gigantică pe care Samsung a început-o în 5 orașe mari din întreaga lume.

Procesor nou și noi materiale în seria Galaxy S22

Ieri, Samsung a anunțat și că a dezvoltat un nou material. Este vorba despre plastic reciclat legat de ocean – în special plase de pescuit aruncate. Acest material va fi folosit pentru prima dată în dispozitivele Galaxy care vor fi lansate la Unpacked 2022, potrivit Samsung. Acesta este probabil folosit pentru modelul de bază al seriei Galaxy S22. Se așteaptă ca modelul Ultra să aibă din nou un panou din spate din sticlă.

Desigur, noile smartphone-uri Samsung vor fi echipate și cu cel mai recent procesor și cu cel mai recent software. Gama Galaxy S22 rulează pe sistemul de operare Android 12 în combinație cu interfața de utilizator One UI 4. Nu este primul model din seria S care este echipat cu acest software. Luna trecută, Samsung Galaxy S21 FE a fost anunțat cu Android 12 și interfața One UI 4.

În ceea ce privește procesorul Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200 vor fi la bord în funcție de unde locuiți. Exynos 2200 este un procesor cu un GPU Samsung Xclipse bazat pe arhitectura AMD RDNA 2. Acest cip a fost anunțat oficial luna trecută și ar trebui să ofere performanțe de joc mult îmbunătățite în comparație cu Exynos 2100 – care este folosit în seria S21.

În cele din urmă Galaxy S22 Ultra primește și cea mai mare baterie. La fel ca și predecesorul său, vine cu o baterie de 5.000mAh. Viteza de încărcare este crescută. Acolo unde modelele S21 acceptă doar încărcare rapidă de 25W, Galaxy S22+ / S22 Ultra vor fi echipate cu tehnologia Fast Charge de 45W. Cu toate acestea, un încărcător nu va fi inclus în pachetul de vânzare, trebuie să îl cumpărați ca accesoriu separat.

Preț și disponibilitate seria Galaxy S22

Evenimentul Galaxy Unpacked va începe azi la ora 17:00, ora României. Imediat după introducerea oficială, va fi posibilă plasarea unei precomenzi pentru noile modele. Când plasați o precomandă, veți primi cadou un set de căști wireless Galaxy Buds Pro sau alte lucruri în funcție de locație. Se știu multe despre prețuri, dar azi le vom afla direct de la Samsung.

Trei variante de memorie ale Galaxy S22 Ultra vor fi disponibile în timpul lansării. În mod implicit, este încorporată mai puțină memorie RAM decât în seria Galaxy S21 (8GB în loc de 12GB). Vă amintim că memoria nu poate fi extinsa cu un card de memorie micro-SD. Mai jos veți găsi variantele de memorie așteptate și prețul pentru Samsung Galaxy S22 Ultra.

  • 8GB / 128GB – Preț: 1.300 euro
  • 12GB / 256GB – Preț: 1.400 euro
  • 12GB / 512GB – Preț: 1.500 euro

Se pare că există și un model de 1 TB, dar acest lucru este așteptat abia mai târziu și doar pe anumite piețe.

Lansarea modelului de top la vânzare la liber va avea loc vineri, 25 februarie 2022. Galaxy S22 Ultra va fi lansat mai devreme decât celelalte două modele din seria S. Acest lucru este în contrast cu anii precedenți – Samsung a fost forțat să facă acest lucru după ce au apărut probleme în lanțul de aprovizionare. Ca urmare, lansarea modelelor Galaxy S22 și Galaxy S22+ este amânată cu două săptămâni, aceste telefoane urmând a fi disponibile de vineri, 11 martie 2022.

SURSĂLetsGoDigital