Performanțele lui Galaxy S22 Ultra cu Exynos și Snapdragon par identice

421
Performantele lui Galaxy S22 Ultra cu Exynos si Snapdragon par identice
Sursa Foto: via phonearena.com

Știm deja că seria Galaxy S22 va fi livrată de Samsung cu procesorul Exynos 2200 pe mai multe piețe. Acest lucru anulează zvonurile anterioare conform cărora procesorul se confruntă cu întârzieri de producție și că modelele Galaxy S22 alimentate de acesta ar putea fi lansate mai târziu. Acum avem primele teste cu Galaxy S22 Ultra cu Exynos 2200 vs Galaxy S22 Ultra echipat cu Snapdragon 8 Gen 1.

În timp ce procesorul Snapdragon 8 Gen 1 va fi folosit de Samsung pentru piața americană și alte câteva, Samsung Exynos va fi folosit în seria Galaxy S22 pe mai multe piețe internaționale. Vedeți pe I❤️Samsung în ce țări va fi folosit procesorul Exynos 200 și în care Snapdragon 8 Gen 1!  Procesoarele Exynos 2200 vor avea propria lor alură, în principal datorită faptului că acesta va fi primul cip-set mobil cu arhitectură grafică AMD.

Galaxy S22 Ultra cu Exynos și Snapdragon au performanțe identice

Cu toate acestea, nu trebuie să așteptați până la data de lansare a seriei Galaxy S22 pentru a vedea ce poate procesorul cu GPU AMD. Știm ce poate S22 Ultra cu Exynos 2200 deoarece a fost deja evaluat, conform PhoneArena. La fel a fost testat Galaxy S22 Ultra și cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1.

Modelul SM-S908B, alias Galaxy S22 Ultra cu procesorul Exynos 2200 a fost testat pe Geekbench 5. Acum putem compara pe Galaxy S22 Ultra cu Exynos 2200 vs Snapdragon 8 Gen 1. Testarea cu procesorul Qualcomm a avut loc puțin mai devreme.

Geekbench 5 este ultima generație de procesor etalon și permite compararea performanțelor dispozitivelor, sistemelor de operare și arhitecturi de procesor. Geekbench este o marcă a Primate Labs Inc., cu sediul în Toronto, Canada.

Informațiile anterioare despre Exynos 2200 și Snapdragon 8 au eclipsat puțin procesorul Samsung față Qualcomm. Acum, aceste noi teste cu Galaxy S22 Ultra, pun ambele procesoare pe picior de egalitate. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Samsung Exynos 2200 vs Snapdragon 8 Gen 1!

De fapt, scorurile de referință ale S22 Ultra cu procesorul Exynos și ale celui cu Snapdragon sunt aproape identice. În acest fel nu putem greși în a alege un S22 Ultra, indiferent de procesorul de la bord. În ultimele teste chiar Galaxy S22 Ultra cu Exynos are rezultate de referință mai mari decât modelul Snapdragon 8.

Geekbench 5 se concentrează în principal pe performanța procesorului, în timp ce dorim să știm ce poate GPU-ul mobil AMD Xclipse 920 cu arhitectură RDNA2 față de GPU-uri Adreno de la Qualcomm. Vom vedea ce pot ambele modele în scurt timp.