Iată ce țări vor primi variantele Exynos și Snapdragon ale Galaxy S22!

343
Iata ce tari vor primi variantele Exynos și Snapdragon ale Galaxy S22
Sursa Foto: via SamMobile.com

Seria Galaxy S22 nu mai are secrete pentru nimeni. Știm toate detaliile, de la specificații și caracteristici la data lansării oficiale. Săptămâna trecută, o scurgere masivă a dezvăluit toate caracteristicile modelelor Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Sigur că mai pot apărea unele noutăți până la lansarea oficială, dar acestea vor fi bine primite. Procesoarele Exynos și Snapdragon vor fi pe seria Galaxy S22, dar cum vor fi repartizate la nivel global?

La recenta scurgere de informații despre seria Galaxy S22 am primit și mai multe imagini. La o inspecție mai atentă, putem vedea, de asemenea, că imaginile arată clar ce țări vor primi variantele cu Exynos și Snapdragon. Mai precis este vorba despre procesoarele Samsung Exynos 2200 și Snapdragon 8 Gen 1 aflate pe dispozitive. Deci unde vor fi lansare variante cu Exynos și unde cu Snapdragon?

Țările care vor primi variantele Exynos și Snapdragon ale seriei Galaxy S22

Potrivit SamMobile, Samsung va lansa versiunile cu procesor Exynos 2200 ale Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra în Europa, CSI, Asia de Sud-Vest, Orientul Mijlociu și Africa. Versiunile cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 vor fi puse în vânzare în China, Japonia, America Latină, America de Nord, Coreea de Sud și Asia de Sud-Est.

Dacă aceste informații sunt corecte, Samsung va lansa versiuni cu Snapdragon pe mai multe piețe decât de obicei. De obicei, versiunile Snapdragon ale smartphone-urilor Galaxy au fost limitate la China și America de Nord. Cu toate acestea, acum s-a extins și în Japonia, America Latină și Asia de Sud-Est. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Exynos 2200 și Snapdragon 8 Gen1!

CSI – Comunitatea Statelor Independente este o organizație regională formată din 9 din cele 15 foste republici federale ale URSS. Excepție fac țările baltice: Estonia, Letonia și Lituania, precum și Georgia (din 2009) și Ucraina (2018).

Se zvonește că Snapdragon 8 Gen 1 este mai puternic decât Exynos 2200 în ceea ce privește procesarea grafică. Cu toate acestea, doar timpul va spune ce procesor are performanțe mai bune pe termen lung și în folosire intensă. Samsung Exynos 2200 este primul cip-set Samsung cu nuclee CPU ARM v9 și GPU Xclipser 920 bazat pe RDNA 2 de la AMD.