Samsung Galaxy S22 Ultra va fi lansat în această culoare roșie

755
Samsung Galaxy S22 Ultra vine pe piata in aceasta culoare rosie
Sursa Foto: letsgodigital.org

După modelul verde, acum se știe și cum va arăta Samsung Galaxy S22 Ultra în roșu. Aceste imagini oferă o primă impresie excelentă. Pe măsură ce trece timpul, sunt dezvăluite tot mai multe detalii despre seria Galaxy S22 așteptată în februarie 2022. Se știe de ceva vreme că noul model de top, Galaxy S22 Ultra / S22 Note, va fi lansat în cel puțin patru culori: negru, alb, verde și roșu.

Zilele trecute am aflat care este codul exact de culoare al modelului verde. Nu a durat mult până când codul de culoare hexazecimal al modelului roșu a apărut și el online. Acum avem o idee despre cum va arăta Galaxy S22 Ultra roșu, codul culorii este #B61919. Pe baza acestor noi informații Technizo Concept, a creat o serie de imagini 3D ale produselor pentru LetsGoDigital și vedem un S22 Ultra splendid.

Samsung Galaxy S22 Ultra în culoarea roșie

Multă vreme s-a presupus că noul model de top va apărea în roșu închis. Toată lumea era cu gândul la versiunea Burgundy Red a modelelor Galaxy S8 și Galaxy S9. Cu toate acestea, codul de culoare #B61919 este o culoare roșie destul de aprinsă, mai deschisă decât versiunea Burgundy Red pe care Samsung a folosit-o în trecut.

Samsung a prezentat de mai multe ori un smartphone roșu în seria Galaxy S. O culoare Cardinal Red a fost lansată cu Galaxy S10. Și Samsung Galaxy S20 FE este disponibil într-o versiune Cloud Red, iar Galaxy S21 este disponibil în Phantom Red. Cu toate acestea, Samsung Galaxy S22 Ultra va fi primul model Ultra care va apărea într-o culoare roșie. Ne așteptam să fie un roșu închis – care se potrivește mai bine cu paleta de culori închise în care este lansat în mod tradițional un smartphone flagship. În ciuda acestui fapt, acest Galaxy S22 Ultra roșu arată foarte elegant.

Termenul smartphone a apărut în 1997. Atunci compania Ericsson a lansat telefonul Ericsson GS88 „Penelope”, descris ca fiind un Smart Phone – un telefon inteligent. Încă nu există un termen românesc corespunzător pentru smartphone.

Pentru cei care mai au îndoieli ce variantă de culoare vor să cumpere, Technizo Concept a arătat și cele două noi culori – verde și roșu – una lângă alta. Pe lângă culorile verde și roșu, Galaxy S22 Ultra va fi lansat și în culorile clasice alb și negru. Programul de livrare constă apoi din patru culori. Este de așteptat ca Samsung să lanseze câteva culori suplimentare și/sau modele în ediție limitată în primăvară.

Seria Samsung S22 primește un panou spate din sticlă

Multă vreme a existat o incertitudine cu privire la materialul pe care Samsung îl va folosi pentru panoul din spate. Anul acesta, Samsung a ales să ofere lui Galaxy S21 un spate din sticlă – plastic (Glasstic) care arată ca sticla. Cu toate acestea, mulți fani Galaxy nu au fost încântați de acest lucru. Cine cumpără un smartphone din plastic de 850 euro! – așa au fost foarte multe reacții. Modelele S21+ și Ultra au fost echipate cu spate din sticlă.

Cu toate acestea spatele la Galaxy S21 nu pare ieftin. De fapt, diferența față de modelul „Plus” este minimă. În plus, un capac din spate din sticlă se simte mai puțin neted și este, de asemenea, mai puțin sensibil la amprentele digitale. Cum majoritatea oamenilor folosesc o husă nici măcar nu se simte spatele și în funcție de tipul de husă nici nu o poți vedea.

Cu toate acestea, Samsung pare să intenționeze acum să se îndepărteze de acest lucru. Acest lucru se datorează probabil rezultatelor slabe de vânzări ale seriei S21. Recent am aflat că toate cele trei modele Galaxy S22 vor fi echipate cu un panou spate din sticlă. Mai multe fotografii au arătat că doar S22 Ultra va avea un finisaj mat, celelalte două modele un finisaj lucios.

Fără îndoială, mai multe detalii vor fi dezvăluite în zilele și săptămânile următoare despre noua linie Galaxy S22, care este așteptată în februarie 2022.

SURSĂLetsGoDigital