Seria Galaxy S22 ar putea primi un upgrade premium: corp de sticlă

350
Seria Galaxy S22 ar putea primi un upgrade premium corp de sticla
Sursa Foto: SamMobile.com

Decizia Samsung de a livra pe Galaxy Note 20 și Galaxy S21 cu spate din plastic nu a fost pe placul fanilor și entuziaștilor. La urma urmei, plăteau pentru o experiență emblematică, iar un corp din plastic nu prea se încadra în ecuație. Fanii au susținut că spatele din sticlă nu este o necesitate, ci o primă la care se așteaptă de la produsele emblematice. Și au dreptate. Din fericire, Samsung plănuiește să îndrepte lucrurile cu seria Galaxy S22, conform unei noi informații.

Cunoscutul Ice Universe a auzit, din surse Samsung, că toate cele trei modele Galaxy S22 vor avea un corp din sticlă. Este o îmbunătățire semnificativă, deseori ignorată, a calității vieții, care va fi foarte bine primită de toată lumea. Cel mai mult acest capac spate din sticlă ar trebui să ajute Samsung să recâștige unii fani nemulțumiți de modelele amintite mai sus. Samsung a optat pentru un spate din plastic pentru Galaxy S21 și Galaxy Note 20 pentru reducerea costurilor. Ambele dispozitivele au debutat cu prețuri mai mici din cauza acestui lucru.

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea un corp de sticlă

Conform SamMobile, care citează pe Ice Universe, Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra vor avea capacul spate din sticlă. Surpriza aici este modelul mai mic Samsung Galaxy S22. Samsung și-a ascultat acum fanii și a decis să echipeze modelul Galaxy S22 cu un panou din spate din sticlă. În acest fel toată seria Galaxy S22 va avea spatele din sticlă. Sigur va fi Corning Gorilla Glass, dar încă nu știm ce variantă.

Trebuie să ținem cont de faptul că majoritatea utilizatorilor vor îmbrăca telefoanele din seria Galaxy S22 într-o husă de protecție. Mai mult, camerele foto spate tip Drop Water vor ieși puțin peste nivelul capacului spate. În acest fel vor forța mulți utilizatori să folosească o husă de protecție.

Fabricarea sticlei datează de cel puțin 6.000 de ani. Cele mai vechi descoperiri de sticlă provin din Mesopotamia. Cel mai vechi vas de sticlă care a putut fi datat este un potir care poartă numele faraonului Thutmose al III-lea.

Deși includerea unui corp din sticlă este o adăugare binevenită pentru Galaxy S22 și Galaxy S22+, ne-am dori, de asemenea, să vedem și alte îmbunătățiri la viitoarea serie emblematică Samsung. Amintim aici un ecran QHD+ pe toate cele trei modele, deși este puțin probabil să se întâmple de data aceasta. Cu toate acestea, Samsung a făcut un pas în direcția corectă și sperăm sincer va face același lucru și altădată.