Galaxy S22 Ultra lansat și într-o variantă de culoare verde în India

388
Galaxy S22 Ultra lansat varianta de culoare verde in India
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Luna trecută, Samsung a lansat modelul Galaxy S22 Ultra în India în trei culori. Acum Samsung Galaxy S22 Ultra primește o nouă variantă de culoare verde în India. Modelul de culoare verde este disponibil numai în varianta 12GB RAM + 256GB stocare și are un preț de 109.999 INR (aproximativ 1.330 de euro). S22 Ultra este livrat în India cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1.

Seria Galaxy S22 a fost lansată în India în februarie și are aceleași trei modele: Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra. Compania a lansat luna trecută modelul S22 Ultra cu stocare de 1TB în India la un preț de 134.999 rupii (~1.630 de euro). Potrivit 91Mobiles, acum, gigantul sud-coreean a introdus o nouă opțiune de culoare verde pentru S22 Ultra în India.

Galaxy S22 Ultra lansat în culoarea verde în India

Ne amintim că această culoare a debutat la nivel global în februarie, dar nu a ajuns în India până acum. India este a doua țară ca mărime din lume după populație și Samsung este foarte atent cu lansările pe această piață. Și din această cauză scriem de multe ori despre lansările de telefoane Samsung în India. Mai mult, culoarea verde este foarte apreciată în India, face parte și din culorile steagului national.

Samsung Galaxy S22 Ultra a fost lansat și în Burgundy și Phantom Black în India, în timp ce modelul de 256GB primește și opțiunea de culoare Phantom White. S22 Ultra a fost lansat în SUA și Europa în Phantom Black, White, Burgundy, Green, Graphite, Red și Sky Blue. Momentan nu este clar dacă Samsung va lansa și celelalte culori în India.

În Europa modernă timpurie, culoarea verde era frecvent asociată cu bogăția, bancherii și mica nobilime. Costumul celebrei Monei Lisa de Leonardo da Vinci și băncile din Camera Comunelor a Parlamentului Regatului Unit sunt verzi.

Opțiunea de culoare Green poate fi achiziționată în India de pe site-urile Samsung și Amazon. Pe lângă noua culoare, Samsung Galaxy S22 Ultra păstrează aceleași specificații, cu un ecran Dynamic AMOLED 2X de 6,8 inch și o cameră principală de 108MP. Mai amintim o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 45W. Dar, nici în India Samsung nu livrează un încărcător în cutia de vânzare a telefonului.