Galaxy S22 Ultra va face fotografii și filmări mai bune pe timp de noapte

493
Galaxy S22 Ultra va face fotografii si filmari mai bune pe timp de noapte
Sursa Foto: letsgodigital.org

Scurgerile de informații despre seria Galaxy S22 încă neanunțată creează permanent valuri, în special despre Galaxy S22 Ultra. Recent al aflat că ar putea fi numit Samsung Galaxy S22 Note. Acum, cunoscutul leaker Ice Universe a împărtășit mai multe detalii despre S22 Ultra pe Twitter.

Ice Universe a mai scris anterior despre calitatea fotografiilor nocturne care vor fi făcute cu Galaxy S22 Ultra. De data aceasta, el ne oferă detalii în special despre filmările pe timp de noapte. Ice Universe este de părere că îmbunătățirile camerei principale de 108MP la Galaxy S22 Ultra în ceea ce privește anti-vibrarea, focalizarea și intrarea luminii vor îmbunătățit capacitățile unor fotografii și filmări de noapte realizate de Ultra.

Fotografii și filmări îmbunătățite cu viitorul Galaxy S22 Ultra

Conform PhoneArena, Ice Universe a declarat că senzorul de 108MP al lui Galaxy S22 Ultra va avea un mod de îmbunătățire a calității imaginii alimentat de inteligență artificială. Acest lucru va avea ca rezultat detalii, culori și luminozitate mai bune ale fotografiilor și videoclipurilor.

În plus, am auzit că S22 Ultra va avea și o funcție asemănătoare modului macro care vă va permite să faceți fotografii de prim-plan de bună calitate și detaliate. Se pare că această caracteristică asemănătoare modului macro va fi numită „Îmbunătățitor de detalii” și va fi prezentă pe camera principală a lui S22 Ultra.

Ice Universe este un fost angajat Samsung. El își postează informațiile pe Twitter și pe Weibo. Este o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate.

Posibil ca mai apoi și alte telefoane, cu o cameră de 108MP, să o primească și prin intermediul unei actualizări. Galaxy S22 și Galaxy S22+ nu vor avea o cameră principală de 108MP, așa că țineți cont de asta. Cu toate aceste detalii dezvăluite despre Galaxy S22 Ultra, se pare că puternicul flagship tinde a fi unul dintre cele mai bune telefoane disponibile anul viitor.

Multe noutăți la cele trei telefoane din seria S22

În primul rând, ne așteptăm ca linia Galaxy S22 să fie lansată la nivel global cândva în februarie, posibil pe 18. Dar, trebuie să specificăm că data exactă de lansare a celor trei flagship-uri este momentan necunoscută.

Recent, am aflat că seria Galaxy S22 va fi disponibilă într-o varietate de culori interesante din care puteți alege. Desigur, acestea sunt zvonuri, așa că nu putem fi 100% siguri până nu vedem telefoanele anunțate de Samsung. În plus, rețineți că s-ar putea întâmpla ca anul acesta unele culori să fie disponibile în exclusivitate doar pe Samsung.com. Cu toate acestea, iată care sunt culorile scurse ale trio-ului:

  • Galaxy S22 – albastru, gri, violet, bej, negru, alb, verde, roz-auriu
  • Galaxy S22+ – albastru, gri, violet, bej, negru, alb, verde, roz-auriu
  • Galaxy S22 Ultra – negru, alb, roșu închis, verde

Cele trei telefoane vor veni cu Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200. Galaxy S22 Ultra sau Galaxy S22 Note, va avea și un slot S Pen dedicat. Telefonul ar trebui să aibă un ecran de 6,8 inch cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Pe spate, se așteaptă ca S22 Ultra să vină cu un sistem cu patru camere, cu senzorul principal de 108MP menționat mai sus. În completarea acestuia vor mai fi o cameră ultra-largă de 12MP, una tip periscop de 10MP și 10x și un teleobiectiv de 10MP cu 3x. Smartphone-ul va avea o baterie de 5.000mAh.

Pentru Galaxy S22, ne așteptăm la un ecran de 6,06 inch, în timp ce S22+ va avea unul de 6,55 inch. Primul va împacheta o baterie de 3.700mAh, în timp ce cel de-al doilea una de 4.500mAh. În plus, ambele telefoane vor avea triple-camera la spate, cu una principală de 50MP, una ultra-wide de 12MP și un teleobiectiv de 10MP 3x.