Samsung Galaxy S22 Ultra este cel mai iubit telefon premium din India

287
Samsung Galaxy S22 Ultra este cel mai iubit telefon premium din India
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a fost principalul producător de smartphone-uri super-premium din India în martie 2022. Segmentul „super-premium” include telefoane la prețuri de și peste 1.290 USD. În acest segment gigantul high-tech sud-coreean a avut o cotă de piață impresionantă în luna martie: 81%! Responsabil de această situație a fost smartphone-ul Samsung Galaxy S22 Ultra.

Seria Galaxy S22 a fost principala forță motrice din spatele succesului Samsung în India în martie. Mai precis, modelul Samsung Galaxy S22 Ultra a fost de departe cel mai căutat dintre cele trei din seria S22, în ciuda prețului mai mare, conform SamMobile.

Samsung Galaxy S22 Ultra foarte iubit în India

Cu un design inspirat din seria Galaxy Note, cu un S Pen la purtător, Samsung Galaxy S22 Ultra a făcut ravagii printre cumpărători în India. Vânzările fenomenale de Samsung Galaxy S22 Ultra în India au ajuns și în Guinness World Records. Samsung a avut o cotă de piață de 81% din segmentul indian de smartphone-uri super-premium. Dar poate cel mai surprinzător este că 74% din acea cotă de piață a fost atribuită modelului Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S22 Ultra, în ciuda prețului mai mare, a fost foarte bine vândut datorită combinației sale de caracteristici Galaxy S și Galaxy Note. Fanii Samsung din India par să iubească și acum pe Galaxy S22 Ultra. Acesta se vinde foarte bine în continuare în India chiar dacă este o combinație de Galaxy Note și Galaxy S.

India, acum cu peste 1,4 miliarde de locuitori, ar putea depăși China încă din acest an dacă creșterea populației rămâne ridicată. Sistemul politic al Indiei se bazează pe o republică parlamentară modelată după sistemul Westminster al Marii Britanii.

Revenind la performanța companiei Samsung pe piața din India, „Samsung are acum un impuls puternic în segmentul premium”. Remarca a fost făcută de compania de cercetare de piață Counterpoint Research. Conform acesteia, cererea robustă de telefoane premium Samsung ar trebui să ajute compania să obțină rezultate excelente și în Q2.

În ceea ce privește statutul Samsung în segmentul mid-range, cu prețuri în jur de 350 – 400 USD, lucrurile arată, de asemenea, bine. Compania a avut o cotă de piață de 38% în martie, datorită unei combinații de dispozitive excelente din seria Galaxy A și Galaxy M.