Samsung Galaxy S22 Ultra a ajuns în Guinness World Records

319
Samsung Galaxy S22 Ultra a ajuns in Guinness World Records
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Seria Samsung Galaxy S22 a înregistrat o cerere copleșitoare încă din zilele precomenzilor. Dispozitivele au doborât recorduri de vânzări pe mai multe piețe globale. Galaxy S22 Ultra a fost cel mai căutat model al trioului. Acum a ajutat marca coreeană să stabilească și un record mondial Guinness, deși unul ciudat. Samsung India a anunțat că a intrat în Guinness World Records pentru „Cele mai multe persoane care despachetează simultan – în mai multe locații”.

Potrivit unei postări pe site, Samsung India a atins acest record, permițând la 1.820 de consumatori să despacheteze simultan pe Samsung Galaxy S22 Ultra. Evenimentul #EpicUnboxing s-a desfășurat în 19 locații din mai multe orașe din India pe 5 martie. Acest lucru s-a întâmplat în orașele New Delhi, Mumbai, Chennai, Kolkata, Bangalore, Ahmedabad, Chandigarh și Jaipur, printre altele. Astfel Samsung Galaxy S22 Ultra a intrat în cartea recordurilor Guinness World Record.

Samsung Galaxy S22 Ultra în Guinness World Record

Îmi face plăcere să anunț că Samsung India Electronics a stabilit un nou record pentru „Cele mai multe persoane care despachetează simultan – în mai multe locații”. Este un record nemaiîntâlnit până acum. Felicit Samsung că a devenit oficial uimitor!”. A spus Swapnil Dangarikar, arbitru oficial, Guinness World Records, conform AndroidHeadlines.

Un record mondial Guinness pentru majoritatea oamenilor care despachetează un produs simultan este destul de neobișnuit, dar nu nou. Din câte putem vedea pe site-ul oficial Guinness World Records, există cel puțin din 2019. Xiaomi deținuse anterior recordul cu 703 participanți, atins în decembrie 2019 la New York, SUA. În mai 2020, compania chineză de electronice de larg consum Haier a doborât acest record cu 1.037 de participanți. Samsung aproape a dublat acest număr.

The Guinness Book of Records este o carte de referință publicată anual din 27 august 1955. Este publicată și în limba română. Este o colecție de recorduri mondiale, atât performanțe umane cât și lucruri extreme ale lumii naturale.

Participanții la acest eveniment record Samsung au fost clienți selecționați care au rezervat Galaxy S22 Ultra înainte de lansarea sa pe piață în India. Compania le-a oferit acestor „clienți speciali” o ediție limitată Galaxy S22 Ultra care conține un Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2, precum și o scrisoare de mulțumire.