Samsung Galaxy S22 Ultra în verde mat cu S Pen negru

203
Samsung Galaxy S22 Ultra in verde mat cu S Pen negru
Sursa Foto: letsgodigital.org

În ultimul timp am prezentat pe Samsung Galaxy S22 Ultra în cele cinci culori așteptate: negru, alb, verde, roșu vișiniu și trandafiriu închis. Între timp au apărut diferite materiale de presă care arată culorile oficiale ale tuturor celor trei smartphone-uri așteptate din seria S. Acest lucru arată că modelul verde va diferi ușor ca nuanță față de ceea ce am prezentat. Galaxy S22 Ultra verde este în realitate puțin mai deschis și tinde puțin mai mult spre gri.

Drept urmare, culoarea arată, de asemenea, ceva mai asemănătoare cu verdele care va fi pe Samsung Galaxy S22. Astfel designerul grafic Technizo Concept, colaboratorul prietenilor noștri de la LetsGoDigital, a creat noua grafică. Ca punct de plecare, a folosit imaginea oficială de marketing lansată de site-ul 91Mobiles.

Samsung S22 Ultra va avea un spate din sticlă cu un finisaj mat. Este o culoare verde elegantă, neutră, care poate fi combinată cu ușurință. Nuanța naturală te face să te simți conectat la natură. Verdele a fost cu siguranță o culoare în vogă în 2021 și va continua să fie utilizat pe scară largă în 2022 – nu numai în interior și îmbrăcăminte, ci și pentru produsele electronice de larg consum.

Samsung Galaxy S22 Ultra în culoarea verde mat

Modelele Samsung Galaxy S22 cu siguranță nu sunt singurele smartphone-uri care vor fi disponibile în verde. Sunt informații și despre o variantă de culoare verde a recent lansatului Xiaomi 12 Pro – singura cu finisaj vegan. Un alt model cu origine chineză, OnePlus 10 Pro așteptat la sfârșitul acestei luni, va fi disponibil în culoarea verde, pe lângă una gri.

Galaxy S22 Ultra va fi livrat cu S Pen. Stylusul primește o culoare neagră, cu capătul de aceeași culoare ca și carcasa telefonului. Astfel, colorează frumos carcasa atunci când depozitați S Pen-ul în compartimentul destinat, care este integrat în partea de jos a telefonului. Astfel husele opționale cu un compartiment pentru S Pen, în genul celor pentru Galaxy S21 Ultra vor fi de prisos.

S Pen-ul este un instrument în formă de stilou folosit pentru a opera pe ecrane tactile, pe un smartphone, tabletă, etc. Primul stylus într-un dispozitiv a fost Styalator, fabricat de Tom Dimond de la Bell Laboratories în 1957.

Designul camerei a fost, de asemenea, complet revizuit. În plus, dispozitivul are colțuri mult mai puțin rotunjite – așa cum știm și din seria Galaxy Note. Prin urmare Samsung S22 Ultra îi va succede atât lui Galaxy S21 Ultra, cât și lui Note 20 Ultra.

În februarie, Samsung va dezvălui oficial noile modele din seria Galaxy S, în cadrul unui eveniment special organizat Galaxy Unpacked. Între timp Samsung Galaxy S21 FE va fi disponibil la vânzare fiind cel mai ieftin model din seria Galaxy S21.