Samsung Galaxy S22 Ultra supraviețuiește testului de zgâriere și îndoire

602

Ne doare sufletul când vedem așa ceva, dar Samsung Galaxy S22 Ultra, la fel ca predecesorii săi este supus torturii. A fost pedepsit rău de tot de către JerryRigEverything, dar a supraviețuit. Cel mai recent dispozitiv Galaxy S22 Ultra a primit un tratament cu o lamă de ras, o șurubelniță, un cutter și flacăra unei brichete. Nici S Pen-ul nu a scăpat de chinurile iadului. Dar, Samsung Galaxy S22 Ultra a supraviețuit.

După ce a observat că dispozitivul nu vine cu o protecție de ecran instalată din fabrică, Jerry procedează la efectuarea testului de zgârietură. Deși Samsung a prezentat Gorilla Glass Victus+ pe spate și față la Samsung Galaxy S22 Ultra, pe dispozitiv încep să se vadă zgârieturi la un nivel de duritate de peste Mohs 6, cu zgârieturi mai profunde la nivelul Mohs 7.

Samsung Galaxy S22 Ultra iese cu bine din aceste teste

Cadrul lui Galaxy S22 Ultra este din metal (Armour Aluminiu) și se zgârie ca de obicei cu o lamă din oțel inoxidabil. Este de remarcat faptul că butoanele și capătul S Pen-ului sunt, de asemenea, din metal. S Pen-ul nu ratează tratamentul lui JerryRigEverything, așa că este rupt, tăiat și inspectat la interior. Construcția sa este, la fel ca versiunile anterioare, rezistentă la apă și are un condensator reîncărcabil pentru caracteristicile Bluetooth ale S Pen-ului.

Lama de ras nici măcar nu lasă urme pe spatele capacului din spate mat Phantom Black a lui S22 Ultra. Lentilele camerei sunt fabricate din sticlă durabilă, conform GSMArena. Inelele de protecție din jurul camerelor sunt realizate dintr-un metal anodizat care păstrează urmele de la lama de oțel.

GSMArena este un site fondat în anul 2000 și are sediul la Sofia, Bulgaria. GSMArena oferă un serviciu de comparare care permite utilizatorilor săi să compare telefoane mobile ca funcții, specificații, camere foto, baterii, etc.

După ce a carbonizat ușor câțiva pixeli ai ecranului cu bricheta Jerry confirmă că cititorul de amprente funcționează în continuare chiar și după ce după ce zona de detectare a fost zgâriată. În cele din urmă, dispozitivul nu prezintă niciun semn de flambare sau îndoire sub presiunea puternică a mâinilor gazdei. Galaxy S22 Ultra supraviețuiește testului de durabilitate al prezentatorului. Recent, OnePlus 10 Pro s-a rupt în două foarte ușor în timpul aceluiași test de îndoire. Nu faceți așa ceva acasă!

Seria Galaxy S22 a fost supusă și la teste de cădere

Într-o știre conexă, Allstate testat seria Galaxy S22 la cădere pe o suprafață dură. Toate cele trei modele, Galaxy S22, Galaxy S2+ și Galaxy S22 Ultra au suferit daune similar la testul de cădere. Asta înseamnă că nu există aproape nicio diferență între telefoanele mai mici și Ultra. Toate cele trei telefoane au suferit avarii ale sticlei de la prima căzătură, indiferent dacă a fost pe față sau pe spate.

Allstate a aruncat telefoanele de la 6 metri pe un trotuar accidentat. Acest tip de test de cădere a dus la deteriorarea afișajului și a panoului din spate pe toate cele trei telefoane. Cu toate acestea, Galaxy S22 și S22 Ultra au fost funcționale după cădere, conform BGR.com. Testul de fundal a spart panourile de sticlă din spate de pe toate telefoanele Galaxy S22, dar nu și capacele camerei. Telefoanele au continuat să funcționeze normal în acest caz, inclusiv experiența camerei.

Seria Galaxy S22 este deja un succes uriaș pentru Samsung, s-a vândut mai bine în timpul precomenzilor decât predecesorii săi. Noile telefoane au design grozav, sunt foarte durabile și au specificații de ultimă generație. De asemenea, vor continua să primească actualizări ale sistemului de operare Android timp de patru ani. Ca să nu mai vorbim că Ultra este practic un nou Galaxy Note ca design și slot pentru S Pen.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.