Galaxy S22 Ultra la mare căutare, mulți utilizatori vor noul model

414
Galaxy S22 la mare cautare mulți utilizatori de Android vor noul model
Sursa Foto: via Evan Blass

Chiar dacă seria Galaxy S22 nu a fost încă lansată, conform mai multor informații, va fi la mare căutare. SellCell, un site de comparare a prețurilor telefoanelor din SUA a publicat recent un sondaj de piață pe această temă. Sondajul indică o cerere mare pentru viitorul Samsung Galaxy S22 Ultra.

Conform SellCell, citat de AndroidCentral, 20% dintre respondenți spun că vor trece la noua generație de serie emblematică. În același timp 44% dintre utilizatorii de Android chestionați vor să cumpere modelul Galaxy S22 Ultra atunci când va fi lansat. Deci viitorul Samsung Galaxy S22 Ultra este la mare căutare chiar înainte de lansarea sa oficială.

Samsung Galaxy S22 Ultra la mare căutare

Potrivit SellCell, intenția de cumpărare a modelului de top al seriei viitoare este de 44,4% pentru utilizatorii actuali. Zilele trecute am scris că modelul de vârf Galaxy S22 Ultra va fi livrat cu săptămâni înainte de modele Galaxy S22 și S22+ din cauza problemelor lanțului de aprovizionare.

Și modelele Galaxy S22 și Galaxy S22+ au deja trecere. Conform sondajului de opinie, Samsung Galaxy S22 va fi ales de 30,1% dintre respondenți, iar Samsung Galaxy S22+ de 25,5%. Sondajul a inclus 10.678 de participanți cu vârsta de 18 ani și peste din SUA. Doar 20% dinte participanții la sondaj au spus că vor face upgrade la orice model din seria Galaxy S22.

SellCell este un site fondat în 2010 și are sediul în Chicago. Este site-ul Nr. 1 pentru comerțul cu telefoane din SUA. SellCell compară prețurile de la toate mărcile de top pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună ofertă.

Rezultatul sondajului este în concordanță cu datele interne ale SellCell. Potrivit site-ului web, Galaxy S21 Ultra se află în fruntea listei de dispozitive Android pe care consumatorii le-au cumpărat între 10 și 23 ianuarie. Este demn de remarcat faptul că SellCell a formulat întrebările sondajului pe baza unui preț ghid pentru diferitele modele. „Utilizatorii sunt mai preocupați de a avea funcții premium decât de cât va costa telefonul, fapt dovedit de popularitatea copleșitoare a intenției de actualizare cu S22 Ultra”, a spus SellCell.

În afară de funcțiile premium, consumatorii așteaptă și un S Pen în Galaxy S22 Ultra. Acest lucru indică faptul că ar putea fi un succesor spiritual al seriei Galaxy Note. Cu toate acestea, viitoarea serie Galaxy S22 ar putea fi livrată cu mai puțină memorie RAM decât predecesorii lor. Dar experții spun că nu va fi un detaliu luat în seamă de cumpărători.