Galaxy S22 și S22+ ar putea fi la vânzare mai târziu decât se aștepta

740

Chiar dacă știm totul despre seria Galaxy S22 încă mai aflăm unele lucruri. Conform ultimelor informații modele Galaxy S22 și S22+ de la Samsung ar putea fi lansate la vânzare mai târziu decât se aștepta. Lansarea va avea loc simultan pentru toate cele trei modele la Galaxy Unpacked 2022 din 9 februarie. Doar lansarea la vânzare va fi decalată pentru Galaxy S22 și S22+, față de Galaxy S22 Ultra.

Tocmai când părea că nu a mai rămas nicio întrebare fără răspuns în privința seriei Galaxy S22, aflăm alte noutăți. Săptămâna trecută au apărut zvonuri despre întârzierea la vânzare pentru Galaxy S22 Ultra. Acum, conform PhoneArena, aflăm același lucru și despre Galaxy S22 și S22+.

În acest moment nu suntem 100% că această informație este reală. Sursa este una serioasă și nu ne îndoim de ea. Dar, cea mai recentă predicție a cunoscutului Jon Prosser cu privire la datele de disponibilitate a celor trei variante S22 nu este deloc încurajatoare. Acesta sugerează că Samsung încă se luptă să-și pună în ordine lanțul de aprovizionare.

Posibilă întârziere la vânzare pentru Galaxy S22 și S22+

Interesant, se pare că cel mai avansat membru al familiei S22 va avea prioritate față de frații săi mai mici. Este vorba despre lansarea efectivă la vânzare. Au fost mai multe speculații despre cererea incredibil de mare pentru Samsung Galaxy S22 Ultra. Posibil ca acest lucru să ducă la întârzierea punerii în vânzare a modelelor Galaxy S22 și S22+.

Deci, când va începe livrarea la piață a seriei Galaxy S22? Iată ce știm în acest moment:

  • 25 februarie – Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 11 martie – Samsung Galaxy S22 și Samsung Galaxy S22+

Acesta este cel puțin ceea ce Prosser se așteaptă să se întâmple astăzi. Posser invocă „problemele nedetaliate ale lanțului de aprovizionare” Samsung, care un „ușor regres”, dar care s-ar putea înrăutăți sau, mai puțin probabil, îmbunătăți.

La Galaxy S litera „S” vine de la smart – inteligent. Seria este formată din telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil de la Samsung. Această clasă este utilizată numai pentru dispozitivele emblematice Samsung.

Ar fi a doua oară când Samsung va decala vânzările la Galaxy S22 și S22+ cu o săptămână. Având în vedere că 11 martie este la mai mult de o lună, probabil nu ar trebui să luăm această data sigură. În acest fel suntem pregătiți pentru noi schimbări pe acest front, mai bune sau mai rele.

Ceea ce este 100% sigur este că Galaxy S22, S22+ și Galaxy S22 Ultra vor fi disponibile pentru precomandă din ziua lansării, adică 9 februarie.

Un decalaj neobișnuit și o strategie de lansare și mai neobișnuită

Dacă cel mai nou zvon despre data lansării Galaxy S22 s-ar dovedi exact, ceea ce este cu siguranță o posibilitate, deși departe de a fi o garanție, „standardul epic” Samsung s-ar distinge de înaintașii săi în mai multe moduri. Este posibil să trebuiască să așteptați un timp înainte de a pune mâna pe Galaxy S22 și S22+ de la Samsung

Pentru a ilustra mai bine la ceea ce ne referim, iată lansările emblematice din istoria recentă Samsung:

  • Galaxy S21, S21+ și S22 Ultra – Anunț pe 14 ianuarie 2021, disponibilitate pe 29 ianuarie
  • Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra – Anunț pe 11 februarie 2020, disponibilitate din 6 martie
  • Galaxy S10, S10+ și S10e – Anunț pe 20 februarie 2019, disponibilitate pe 8 martie
  • Galaxy S9 și S9+ – Anunț pe 25 februarie 2018, disponibilitate 16 martie

Există, evident, două lucruri care merită evidențiate aici. Cel mai important fiind că utilizatori de S22 și S22+ vor trebui să aștepte mai mult ca niciodată să pună mâna pe aceste telefoane. Da, mai mult decât cumpărătorii din seria Galaxy S20, mai mult de patru săptămâni comparativ cu trei săptămâni și trei zile.

Bineînțeles, cu Galaxy S22 Ultra este altceva față de Galaxy S21 Ultra. Va ajunge mai repede, 16 zile față de 15. Acest lucru ne duce la al doilea punct. Pentru prima dată, se pare că compania ar putea recurge la o mișcare în stilul iPhone 12. Astfel va împărți disponibilitatea următoarelor sale telefoane ultra-high-end în două, în speranța atât de a naviga mai bine într-o penurie globală de cipuri și de a satisface cererea timpurie a celui mai profitabil și, probabil, cel mai de succes membru viitoarei serii emblematice.