Seria Galaxy S23 primește actualizarea de securitate din februarie 2024

199
Seria Galaxy S23 primeste actualizarea de securitate din februarie 2024
Sursa foto: samlover.com

Deja Samsung intensifică lansarea actualizării de securitate din februarie 2024 pentru dispozitivele sale. Inițial Samsung a lansat această actualizare pentru seria Galaxy S23 în India, apoi a extins-o la nivel global. Acum Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra primesc cea mai nouă actualizare în mai multe țări la nivel global, inclusiv din Europa.

Seria emblematică din 2023 primește actualizarea cu numărul de versiune a firmware-ului S911BXXS3BXAD în Asia, Africa, Europa și alte regiuni. Utilizatorii din cele câteva piețe rămase ar trebui să primească actualizarea în scurt timp, ea a fost deja lansată. Nu te aștepta la bunătăți suplimentare, totuși. Potrivit SamLover, compania Samsung trimite doar cele mai recente remedieri de securitate pe dispozitive.

Cei care dețin Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra primesc actualizarea cu versiunile de firmware S911BXXS3BXAD, S916BXXS3BXAD și, respectiv, S918BXXS3BXAD. Cea mai recentă actualizare nu aduce caracteristici noi sau inovații, dar vă va oferi câteva îmbunătățiri noi legate de securitate.

Mai precis, există mai mult de 60 de remedieri. Dintre acestea 61 sunt introduse de Google, care le-a introdus în mod dedicat pentru a rezolva problemele găsite în sistemul de operare Android. Trei dintre acestea sunt considerate critice. În același timp, celelalte 8 patch-uri țin de compania Samsung pentru a îmbunătăți problemele generale pentru telefoanele și tabletele Galaxy. Samsung Vulnerabilities and Exposures (SVE) sunt specifice telefoanelor, tabletelor și aplicațiilor Samsung. Aceste patch-uri urmăresc să protejeze dispozitivele de potențiale amenințări și exploatări.

Un utilizator este expus la diverse amenințări atunci când își folosește telefonul. Aplicațiile rău intenționate pot fi instalate și fără permisiunea proprietarilor. Spam-ul, phishingul, aplicațiile rău intenționate și ransomware-ul sunt cele mai comune probleme.

Mai mult, dacă actualizați dispozitivul la cea mai recentă actualizare a corecțiilor de securitate, este posibil să obțineți și câteva îmbunătățiri vizibile noi pentru aceste dispozitive. Acestea pot crește optimizarea dispozitivelor, dar și pot primi unele funcții noi mai mărunte pentru îmbunătățirea utilizării.

Dacă utilizați unul dintre telefoanele din seria Galaxy S23, acum vă puteți actualiza dispozitivul la cea mai recentă versiune urmând câțiva pași simpli. Dacă nu doriți să așteptați notificarea automată, puteți verifica și manual disponibilitatea. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.