Samsung Galaxy S23 posibil cu o cameră frontală sub afișaj

303
Samsung Galaxy S23 posibil cu o camera frontala sub afisaj
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Există posibilitatea ca Samsung să renunțe la orificiul din ecran pentru camera sefie, pentru seria Samsung Galaxy S23. Chiar dacă Samsung nu a făcut acest lucru cu seria Galaxy S21, se pare că viitoarea serie emblematică va avea camera frontală in-display. Informația vine de la Ice Universe, un informator de încredere cu vechi state de serviciu în domeniul Samsung.

Ice Universe și-a imaginat modelele din seria Samsung Galaxy S23 cu o cameră sub display, prin îndepărtarea orificiului camerei afișajului. Ice Universe a publicat câteva imagini cu Galaxy S22 și S22+ și a eliminat pur și simplu orificiul camerei afișajului din ele. Din ce vedem acest lucru schimbă complet designul celor două telefoane, arată excelent astfel.

Ice Universe prevede seria Samsung Galaxy S23 cu o cameră sub afișaj

Ice Universe adăugat și câteva imagini de fundal acolo, pentru a condimenta lucrurile. Ramele sunt aproape inexistente, în timp ce cadrul metalic chiar se îmbină bine aici. Samsung nici măcar nu trebuie să schimbe designul Galaxy S23, ci doar să renunțe la orificiul din ecran pentru cameră.

Desigur, nu suntem siguri dacă asta se va întâmpla. Seria Galaxy S22 a fost lansată de puțin timp, iar informațiile despre seria Samsung Galaxy S23 sunt momentan rare. Aceste telefoane sunt așteptate în Q1 2023 și până atunci multe se pot schimba. Sigur că există această posibilitate, au fost zvonuri și despre seria Galaxy S21 cu o cameră in-display.

Ice Universe este un fost angajat Samsung. El își postează informațiile pe Twitter și pe Weibo. Este o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate.

Există șansa ca Samsung să meargă mai departe cu orificiul camerei în afișaj. Sau, alternativ, poate include o cameră sub afișaj numai pe un model. Totul depinde de performanțele acestei camere, nu foarte convingătoare pe Galaxy Z Fold 3. Rămâne de văzut dacă Samsung va opta pentru o cameră in-display anul viitor.

Implementarea camerei in-diplay pe Galaxy Z Fold 3 nu a fost cea mai bună. Nu a fost complet invizibilă, iar performanța nu a fost excelentă, conform AndroidHeadlines. Se pare că Samsung vrea să obțină performanțe maxime înainte de a pune o astfel de cameră în seria Galaxy S.

Această logică are sens, fără îndoială. Gaura din ecran nu este cea mai bună soluție, dar Apple încă folosește crestături mari pe smartphone-urile sale, astfel încât orificiul acesta nu arată deloc rău. Suntem departe de lansarea seriei Samsung Galaxy S23, așa că momentan ne bucurăm de aceste fotografii până la apariția de noi informații.