Acasă Stiri Samsung Galaxy S21 (S30) posibil cu o cameră selfie in-display

Samsung Galaxy S21 (S30) posibil cu o cameră selfie in-display

Următoarele modele din seria Galaxy S21 (Galaxy S30) pot veni cu o cameră frontală sub-afișaj. Este în mod normal următoarea evoluție a camerei seflie. În ultimii câțiva ani, am văzut camere selfie pop-up și designul cu o gaură în display, dar se pare că telefonul cu ecran complet încă mai trebuie așteptat.

Lucrurile s-ar putea schimba curând dacă zvonul împărtășit de cunoscutul Ice Universe se va dovedi adevărat. Faimosul leaker din Hong Kong a postat un mesaj misterios pe Twitter, afirmând că Samsung are în vedere o cameră in-display pentru seria Galaxy S21. Presupunem că seria S21 este următoarea serie după Galaxy S20. Au mai fost zvonuri că se va numi Galaxy S30 dar momentan nimic nu este sigur.

Samsung Galaxy S21 cu o cameră foto in-display

Iată ce scrie Ice universe @UniverseIce: „Samsung is considering using the under-screen camera technology on the Galaxy S21 first, and is evaluating the feasibility of the technology„. Deci „Samsung are în vedere utilizarea tehnologiei camerei sub ecran pe Galaxy S21 și evaluează fezabilitatea tehnologiei„. Clar ca bună ziua.

Ice Universe are un istoric foarte bun în privința zvonurilor despre smartphone-urile premium Samsung. Informațiile provenite de la el se dovedesc de foarte multe ori adevărate. Universul de ghiață nu menționează sursa informației. Dar pentru că el este un fost angajat al companiei Samsung nu este greu de ghicit de unde provine informația. Da, gigantul tech evaluează tehnologia camerei sub afișaj, iar seria Galaxy S21 ar putea fi prima care o va încorpora.

Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung. Universe Ice postează multe informații pe Twitter și pe site-ul chinezesc Weibo. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate. Este o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung.

Mai sunt producători care lucrează la această tehnologie. Oppo, Huawei sau Xiaomi sunt interesate de acest lucru. Nu sunt informații despre Apple în această privință. Oppo chiar a arătat un prototip al unui telefon cu o cameră selfie in-display. LG Electronics a brevetat un astfel de smartphone, dar încă nu există planuri pentru lansarea unui astfel de telefon.

Samsung introduce mereu noi camere și funcții cu seria Galaxy S

Compania Samsung este cunoscută pentru introducerea de noi camere și funcții pe seria sa Galaxy S. Aceleași caracteristici cu unele îmbunătățiri sunt aduse apoi la seria Galaxy Note. Prin urmare, există posibilitatea ca Galaxy S21 (Galaxy S30) să fie primul telefon Samsung cu o cameră foto sub afișaj. Încă nu se știe dacă succesorul seriei Galaxy S20 va debuta ca Galaxy S21 sau Galaxy S30.

Din ce aflăm de la Ice Universe, momentan Samsung evaluează fezabilitatea acestei tehnologii. Este o problemă că nu ajunge suficientă lumină la camera de sub ecran și în acest fel fotografiile nu sunt foarte clare. Iar dacă va aduce această nouă tehnologie pe viitoarele sale telefoane premium gigantul high-the vrea să fie sigur de performanțele acesteia.

Se pare că prezența unei camere de luat vederi sub ecran este departe de a fi sigură în acest stadiu. Sigur că este doar un zvon și provine de la o persoană credibilă. Suntem siguri, de asemenea, că Samsung lucrează la această tehnologie și nu de ieri sau alaltăieri. Și noi ca utilizatori suntem interesați de această cameră sub ecran.Dar trebuie să ținem cont de faptul că acesta este un zvon pe care l-am auzit și despre alte telefoane anterioare. Respectivele telefoane au fost livrate în cele din urmă fără cameră foto sub afișaj. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ne facem mari speranțe, dar suntem optimiști.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...