Așa arată Samsung Galaxy S23, are fața și spatele complet plane

537
Asa arata Samsung Galaxy S23
Sursa foto: winfuture.de

Seria Samsung Galaxy S23 va fi prezentată oficial publicului în puțin peste două săptămâni. Până acum au existat o mulțime de scurgeri, dar puține informații cu adevărat de încredere despre noile smartphone-uri Samsung de ultimă generație. Acum vă putem arăta pe Samsung Galaxy S23.

După cum știm deja din mai multe informații precedente, Samsung Galaxy S23 va ajunge pe piață în patru culori diferite. Aceste culori vor fi folosite și în cele două variante mai scumpe, Galaxy S23+ și S23 Ultra, alături de alte culori specifice acestora. Mai exact, acestea sunt culorile „Phantom Black” (negru), „Botanic Green” (verde), „Mystic Lilac” (roz/violet) și „Cotton Flower” (alb).

Imaginile pe care le avem acum, via WinFuture, arată în exclusivitate versiunea de bază Samsung Galaxy S23. După cum era de așteptat, modificările față de seria anterioară Galaxy S22 sunt foarte limitate. Astfel Samsung doar a rafinat designul și practic l-a simplificat și mai mult față de Samsung Galaxy S22. Denivelarea modulului foto a fost complet eliminată, ceea ce înseamnă că lentilele ies individual din spatele carcasei. Este izbitor că toate camerele spate ies doar puțin peste nivelul capacului spate.

Fața și spatele complet plane la Samsung Galaxy S23

Ca de obicei, Galaxy S23 are un cadru metalic combinat cu un capac spate din sticla. În toate variantele, cadrul seriei S23 este colorat și în culoarea spatelui carcasei. Materialul metalic pentru rama telefonului folosit pentru Samsung Galaxy S23 și Galaxy S23+ este probabil o variantă de aluminiu de înaltă calitate.

Aluminiul este cel mai răspândit metal din scoarța pământului și al treilea cel mai răspândit element după oxigen și siliciu. Aluminiul nativ se găsește doar în ~20 de locuri de pe Pământ. China, India și Rusia sunt cei mai mari producători mondiali de aluminiu.

După cum se poate observa din imagini, Galaxy S23 are fața și spatele complet plane. Doar camerele spate ies ușor deasupra nivelului capacului din sticlă. Camera frontală este din nou plasată central sub marginea de sus a ecranului, unde este găzduită într-un mic orificiu. Imaginile mai arată că Samsung, spre deosebire de Apple cu iPhone-urile actuale, folosește o ușoară curbură în cadrul carcasei, probabil pentru ca smartphone-urile să se potrivească mai bine în mână.

Datele tehnice sunt încă destul de rare, nu avem încă nicio informație de încredere privind pe Galaxy S23. De la Samsung cu atât mai puțin. Cert este că dispozitivul vine cu un display Super AMOLED cu diagonala de 6,11 inch (15,52 centimetri) cu rezoluție Full HD. Noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 este sub capotă și în Europa, dar cu o versiune mai rapidă decât în alte telefoane concurente. Sigur Android 13 și One UI 5.1 vor fi pe partea de software.

Lansarea Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra a fost anunțată de Samsung pentru 1 februarie 2023.