Samsung Galaxy S23 FE va avea o cameră principală performantă

181
Samsung Galaxy S23 FE camera principala
Sursa foto: via gizmochina.com

Tot mai multe informații apar în ultima perioadă despre Samsung Galaxy S23 FE. Fanii Samsung vor fi bucuroși să afle că Samsung lucrează la telefonul său emblematic Fan Edition. Cel mai probabil se va lansa cu numele Galaxy S23 FE. Acum am aflat că dispozitivul va oferi o experiență de fotografie îmbunătățită în comparație cu predecesorul său, Galaxy S21 FE.

Potrivit publicației GizmoChina, care citează o sursă de încredere, Samsung Galaxy S23 FE va moșteni camera principală de 50 de megapixeli, care a fost disponibilă pe modelul Galaxy S22 și se află acum în Samsung Galaxy S23. Era cumva de așteptat, dar nu am avut o confirmare până acum. Trebuie să menționăm că acest zvon nu este o confirmare oficială Samsung.

Cameră de 50MP pe Samsung Galaxy S23 FE

Acest nou zvon este în conformitate cu o informație anterioară, care a susținut că S23 FE va avea un snapper de 50 de megapixeli. Va fi o actualizare majoră, care va avea ca rezultat o experiență de fotografie îmbunătățită, deoarece Samsung Galaxy S21 FE are o cameră principală de 12 megapixeli.

Din păcate, sursa nu dă detalii despre celelalte camere de pe S23 Fan Edition. În prezent, gigantul tehnologic sud-coreean este concentrat pe Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Potrivit mai multor informații din ultimul timp, cele două telefoane pliabile vor fi lansate în ultima săptămână din iulie. După toate probabilitățile, Galaxy S23 FE ar putea ajunge în al patrulea trimestru al acestui an, dar nu este exclus nici să fie lansat puțin mai devreme.

Prima generație de sticlă Gorilla Glass a fost introdusă pe 8 februarie 2008. Până în 2010, sticla a fost folosită în aproximativ 20% din telefoanele mobile din întreaga lume. Primul telefon care a folosit Gorilla Glass 3 a fost Galaxy S4 în 2013.

Este de așteptat să aibă un ecran Super AMOLED cu rata de actualizare de 120Hz. Momentan diagonala ecranului nu este cunoscută, dar ar trebui să fie la nivelul lui Galaxy S23 (6,1 inch). Tot o necunoscută este și luminozitatea sau ce sticlă Gorilla Glass va avea pentru protecție a ecranului.

Mai multe informații anterioare au susținut că Samsung Galaxy S23 FE va veni echipat cu procesorul Exynos 2200, dar poate fi lansat și cu un cip Snapdragon pe unele piețe. Este de așteptat să sosească în combinații de 6 / 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB spațiu de stocare. După toate probabilitățile Galaxy S23 FE va avea o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W.