Galaxy S23 FE primește încă o certificare, ar putea debuta în curând

265
Galaxy S23 FE primeste inca o certificare
Sursa foto: via mysmartprice.com

Despre Samsung Galaxy S23 FE sunt tot mai multe informații și se zvonește că va fi lansat în Q3 2023. Din câte se pare viitorul telefon Fan Edition va avea un procesor Exynos 2200, dar în unele regiuni, compania va opta pentru Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Am mai aflat recent că smartphone-ul are o cameră principală de 50 MP.

În urmă cu câteva săptămâni Galaxy S23 FE a fost depistat pe site-ul oficial al Samsung. Acum, în cea mai recentă dezvoltare, ediția pentru fani a seriei Galaxy S23 a fost văzută pe site-ul web de certificare BIS- Biroul de Standarde din India, potrivit colegilor noștri de la MySmartPrice.

Galaxy S23 FE certificat de BIS India

Galaxy S23 FE a făcut apariția pe site-ul de certificare Bureau of Indian Standards (BIS) cu numărul de model SM-S711B/DS. La prima vedere aceasta este o varianta indiană a dispozitivului. Acest lucru sugerează că lansarea dispozitivului este iminentă și ne putem aștepta să se lanseze și pe piața indiană.

Listarea pe site-ul BIS a lui Galaxy S23 Fan Edition nu dezvăluie nimic despre smartphone în ceea ce privește specificațiile. Nici măcar nu confirmă informațiile anterioare. Cu toate acestea, smartphone-ul a vizitat și alte site-uri web de certificare, așa că unele dintre specificațiile viitorului smartphone din seria FE sunt deja cunoscute.

BIS – Bureau of Indian Standards este organismului național de standardizare din India. BIS are 25 de membri provenind din guvernele centrale sau de stat, industrie, instituții științifice și de cercetare și organizații de consumatori.

Galaxy S23 FE a apărut recent pe Geekbench, de unde am aflat că va fi alimentat de procesorul Exynos 2200. În unele regiuni, telefonul va folosi procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Smartphone-ul va fi echipat cu 8GB de memorie RAM și va fi lansat cu Android 13 și One UI 5.1.

Conform certificării SafetyKorea, smartphone-ul va avea o baterie de 4.500 mAh. În urmă cu relativ puțin timp, Galaxy S23 Fan Edition a primit certificarea 3C care a confirmat suportul pentru încărcarea rapidă cu fir de 25 W. De asemenea, smartphone-ul va oferi suport pentru încărcare wireless de 15 W.

Mai multe imagini cu Galaxy S23 FE au apărut deja și, pe baza lor, telefonul va avea un design similar cu Samsung Galaxy S23. Viitorul Samsung Galaxy S23 FE va avea trei camere la spate, inclusiv una principală de 50 megapixeli.