Galaxy S23 FE cu procesor Exynos 2200 a apărut pe Geekbench

331
Samsung Galaxy S23 FE Geekbench
Sursa foto: via notebookcheck.net

În ciuda faptului că de mai mult timp Samsung Galaxy S23 FE a fost un vis, acum telefonul este tot mai aproape de realitate. Acum noi informații despre Galaxy S23 Fan Edition au apărut online. Smartphone-ul a fost depistat pe site-ul de referință Geekbench cu procesor Exynos 2200 și GPU Xclipse 920, însoțit de 8GB de mamorie RAM.

Potrivit Notebookcheck, dovezile descoperite recent confirmă efectiv că Galaxy S23 FE este tot mai aproape de lansare. Mai multe fotografii cu viitorului telefon emblematic accesibil au apărut nu cu mult timp în urmă. Destul de recent a apărut și o certificare de la China Compulsory Certificate (3C) care a făcut lumină asupra capacității bateriei și a nivelului de încărcare. Acum, listarea pe Geekbench confirmă procesorul său și, din păcate, nu este Snapdragon 8+ Gen 1 așa cum a fost prezis mai devreme.

Galaxy S23 FE va avea procesor Samsung Exynos 2200

Samsung Galaxy S23 FE și-a făcut debutul Geekbench cu numărul de model SM-S711B. Este alimentat de actualul procesor Exynos 2200, același cipset care alimentează seria Galaxy S22 de anul trecut. În plus, prezența GPU-ului Xclipse 920 confirmă și mai mult speculația. Această variantă specială de Galaxy S23 FE are 8GB de memorie, dar în viața reală RAM-ul va fi însoțit, cel mai probabil, de 128 și 256GB capacitate de stocare.

Exynos 2200 este un procesor octa-core high-end. Are un nucleu Cortex-S2 (2,8 GHz), trei nuclee Cortex-A710 (2,52 GHz) și patru nuclee eficiente energetic Cortex-A510 (1,82 GHz). Are un procesor grafic AMD RDNA 2 numit Xclipse 920.

O variantă alimentată de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 ar putea fi în curs de desfășurare, potrivit unor zvonuri precedente. Dar, în momentul scrierii acestui articol, nu există nicio dovadă care să susțină acest zvon. Procesorul Samsung Exynos 2200 care va alimenta pe Galaxy S23 FE este fabricat cu tehnologia de 4 nm. Este o tehnologie semnificativ mai bună, așa că s-ar putea să fie mai bun decât procesorul aflat în seria S22.

Sunt zvonuri că Galaxy S23 Fan Edition va păstra cele mai bune specificații și caracteristici ale fraților săi mai mari de ultimă generație la un preț mai mic. Smartphone-ul ar trebui să fie lansat „în timpul celui de-al treilea trimestru din 2023”. Mai multe informații spun că viitorul telefon Fan Edition va fi lansat doar pe unele piețe.