Samsung Galaxy S23 FE disponibil acum și în România

276
Samsung Galaxy S23 FE disponibil Romania
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

După ce în urmă cu două zile Samsung Galaxy S23 FE a fost lansat în Europa, acum noul telefon a fost lansat și în România. Galaxy S23 FE aduce tehnologia de ultimă generație Galaxy mai aproape de români, la un preț mai accesibil. Noul Galaxy S23 FE este disponibil pentru achiziție în România din 12 decembrie.

Galaxy S23 FE rămâne fidel designului iconic al seriei S, cu finisaje premium, afișaj elegant și design unitar al camerelor. Telefonul are un rating IP68 pentru rezistență la apă și praf aduce protecție suplimentară pentru acest dispozitiv. În plus, noul smartphone folosește materiale reciclate și ambalaje, oferind durabilitate, funcționalitate și sustenabilitate.

Cu funcții de cameră de calitate profesională, Galaxy S23 FE poate capta fotografii și videoclipuri uimitoare. Detaliile sunt clare în fiecare scenă cu ajutorul camerei de 50MP și zoom optic 3X. La lăsarea întunericului, funcția Nightography de pe Galaxy S23 FE permite realizarea unor selfie-uri și portrete clare în culori realiste. Cu stabilizarea digitală avansată a imaginii (VDIS), pot fi făcute fotografii stabile în mișcare folosind camera din spate cu stabilizator optic de imagine (OIS). Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S23 și Galaxy S23 FE!

Când vine vorba de crearea de conținut ușor de distribuit, Galaxy S23 FE este un studio de editare mobil. În Modul Profesional, timpul de expunere, diafragma, ISO și multe altele pot fi ajustate manual în funcție de preferințe. Imagini personalizate pot fi captate cu aplicația Camera Assistant, având funcții automate pentru o experiență de fotografiere complet personalizată. Galaxy S23 FE are instrumente de editare alimentate de IA, ceea ce asigură mai multă libertate de creație.

Pentru jocuri și streaming, procesorul puternic al Galaxy S23 FE face ca fiecare acțiune să fie rapidă și fluidă, cu o cameră de vapori care ajută la controlul căldurii și menținerea performanței. Bateria de lungă durată de 4.500mAh se ajustează intuitiv pentru a economisi energie, încărcându-se până la 50% în doar 30 de minute cu un adaptor de 25W. Toată această putere prinde viață pe un ecran Dynamic AMOLED 2X de 6,4 inch (16,26 cm), luminos și foarte fluid. În funcție de mediul înconjurător, tehnologia Vision Booster de pe Galaxy S23 FE detectează automat condițiile de iluminare puternică, menținând ecranul la fel de plin de culoare ca modelele flagship.

Construit cu grijă pentru planetă Galaxy S23 FE utilizează o varietate largă de materiale reciclate. Aceste se află atât în componente interne, cât și externe ale dispozitivelor. Este vorba despre aluminiu și sticlă reciclate din pre-consum, și plastic reciclat din plase de pescuit, butoaie de apă și sticle PET abandonate.

Galaxy S23 FE va primi patru generații de actualizări de sistem de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Galaxy S23 FE este disponibil pe Samsung.ro începând de la 3,499 lei în culori moderne și îndrăznețe cum ar fi Mint, Cream, Graphite și Purple. Pentru a afla mai multe despre noul telefon destinat fanilor Samsung Galaxy S23 FE, vă rugăm să vizitați: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s23-fe/buy/.