Galaxy S23 FE poate veni cu Snapdragon 8 Gen 2 și Exynos 2200

308
Galaxy S23 FE Exynos 2200
Sursa foto: via noteboockcheck.net

Povestea lui Samsung Galaxy S32 FE continuă după ce anterior au apărut mai multe zvonuri dacă va fi sau nu va fi. Acum noi informații interesante despre Samsung Galaxy S23 FE au apărut online. Conform acesteia Galaxy S32 Fan Edition va fi lansat în august 2023.

Cel mai multe informații despre Galaxy S23 FE au fost că acesta nu va exista. Cu toate acestea, Samsung se pare că a decis altceva. Potrivit Noteboockcheck, Galaxy S23 Fan Edition va fi lansat în luna august, probabil la evenimentul Galaxy Unpacked unde vom primi și pliabilele Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5.

Samsung Galaxy S23 FE nu este pierdut

Acum, @OreXDA și @Tech_Reve, doi cunoscuți ciripitori pe Twitter, citați de sursa de mai sus, spun că Galaxy S23 FE va folosi un procesor Snapdragon 8 Gen 2. Un zvon de la Meeco depistat de un alt utilizator de Twitter @QaM_Section31, adaugă o altă informație. O variantă a a acestui model va fi alimentată de Exynos 2200. Acest procesor găsit în seria Galaxy S22 și destul de blamat, va fi fabricat pe procesul „îmbunătățit” de 4 nm de la Samsung. În acest fel va fi mai puternic decât procesorul din Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra.

Twitter este o platformă de social media care permite utilizatorilor să trimită și să citească mesaje scurte (maximum 280 caractere) numite „tweets”. Twitter în engleză se traduce ca pălăvrăgeală, agitație, freamăt sau ciripit.

@OreXDA adaugă că smartphone-urile cu marca FE vor înlocui variantele mijlocii „Plus” în viitor. Pare puțin exagerat, mai ales când Galaxy S23 FE a fost prezentat ca înlocuitor de Galaxy A7x. Zvonul cu două procesoare sugerează că Samsung ar putea reveni din nou la abordarea cu două cipuri. Probabil Samsung vrea astfel să marcheze revenirea SoC-urilor emblematice Exynos în modelele premium.

Alte specificații zvonite pe Galaxy S23 FE includ un ecran Super AMOLED de 120Hz și trei camere cu una de 50PM. Modelul anterior Samsung Galaxy S21 FE are o cameră principală de 12MP. A fost menționată și o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă de 25W, 6/8GB de memorie RAM și 128/256GB spațiu de stocare.

La prima vedere, nu pare prea diferit de Galaxy S23 și Galaxy S23+. Credem, totuși, că va rata unele lucruri față de cele mai recente telefoane emblematice, din considerente de preț. Ne gândim la încărcarea wireless și capacul spate din sticlă. Sunt zvonuri că telefonul va costa sub 700€.