Galaxy S23 FE primește actualizarea din februarie 2024

167
Galaxy S23 FE actualizare februarie
Sursă foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost până acum singurul telefon Samsung care a primit actualizarea de securitate din februarie. Deja gigantul tech sud-coreean a început să extindă noua actualizare de securitate și la alte modele. Acum Galaxy S23 FE primește și el actualizarea din februarie în mai multe țări din Europa. Deși primește cel mai recent patch de securitate, se pare că „eroarea ardere a ecranului” nu a fost încă remediată. La seria Galaxy S23 această eroare a fost rezolvată cu One UI 6.1.

Zilele trecute am publicat conținutul actualizării de securitate din februarie 2024 – ce face, cine o primește, etc. Doar un telefon a primit în acel moment actualizarea, iar acum urmează altul: Samsung Galaxy S23 FE. Cel mai recent model Fan Edition a fost lansat cu același design iconic al seriei Galaxy S23, finisaj premium, afișaj elegant și design identic al camerelor. Telefonul este certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă.

Noua actualizare are versiunea de firmware S711BXXS2BXAB și o dimensiune a pachetului de puțin sub 250MB. Actualizarea face ceea exact ce vă așteptați: patch-ul de securitate din februarie 2024 este instalat. Acesta remediază o problemă în Serviciul de optimizare a jocului, una la Hotspot automat, la Sugestii inteligente și unele părți mai puțin accesibile ale One UI 6.

Ceea ce actualizarea nu face, este rezolvarea „bugului de ardere”. Știm acum – datorită seriei Galaxy S24 – că acesta a fost rezolvată cu One UI 6.1. Dar speranța că va veni și o soluție și la One UI 6.0 se diminuează pe zi ce trece. Probabil Samsung se bazează pe faptul că nu sunt multe dispozitive cu acest bug. După ce actualizările din decembrie și ianuarie nu au rezolvat problema, nici patch-ul din februarie nu o rezolvă. Așteptăm să se rezolve cu One UI 6.1.

Un bug (gândac) este o problemă neașteptată la software/hardware, rezultatul interferențelor externe cu performanța programului, care nu a fost anticipată de dezvoltator. Un bug poate afecta funcționarea, siguranța și securitatea unui dispozitiv.

Samsung Galaxy S23 FE oferă multe dintre cele mai bune caracteristici ale Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, dar la un preț mai mic. Astfel telefonul S23 FE este o investiție bună pentru cei care nu doresc să cheltuiască prea mulț, dar vor experiență de utilizator de ultimă generație. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S23 FE vs Galaxy S23+!

Acum puteți descărca actualizarea din februarie pentru Galaxy S23 FE neblocat în rețelele mobile din Europa, inclusiv în România. Dacă nu doriți să așteptați notificarea automată, puteți verifica și manual disponibilitatea. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.