Galaxy S23 FE va fi disponibil cu procesoare diferite în funcție de piață

397
Galaxy S23 FE va fi disponibil cu procesoare diferite
Sursa foto: via yahoo.com

Informațiile despre Galaxy S23 FE sunt tot mai numeroase, chiar dacă Samsung nu a confirmat nimic oficial despre telefon. Dar, aceste lucru se întâmplă de ani de zile înainte de lansarea unor noi dispozitive de către companie. Acum, dintr-o recentă apariție pe Geekbench, am aflat că viitorul model Fan Edition va avea un procesor Snapdragon 8 Gen 1 în SUA și unul Exynos 2200 pe alte piețe.

Procesorul Samsung Exynos 2200, aflat și în seria Galaxy S22, a fost criticat anterior pentru eficiența energetică slabă în comparație cu omologul său Snapdragon. Apariția acestui cip pe Galaxy S23 FE poate însemna că Samsung să fi rezolvat această problemă. Galaxy S23 FE va fi lansat în Q3 2023 ca o versiune mai ieftină a seriei emblematice Galaxy S23.

Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200 pe Galaxy S23 FE în funcție de piață

Potrivit Yahoo, testarea pe Geekbench a lui Galaxy S23 FE arată că acesta va avea un procesor Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200, în funcție de piața unde va fi livrat. Acest lucru contrazice un zvon anterior conform căruia S23 FE s-ar baza în întregime pe un procesor Exynos.

Pe Geekbench a fost testat un telefon cu numărul de model SM-S711U1. „U” din numărul de model al lui Galaxy S23 FE sugerează că ar putea fi rezervat pentru SUA. Totuși, există șanse mari ca acest model să ajungă și pe alte piețe. Aceasta ar fi varianta americană a telefonului, cu cipul premium Qualcomm 2021 înăuntru, confirmat de placa sa de bază (Taro). Telefonul cu cip Snapdragon a obținut scoruri single și multi-core de 1.594 și, respectiv, 3.718 puncte. Dispozitivul a fost testat cu sistemul de operare Android 13.

Prima dovadă documentară a expresiei „Statele Unite ale Americii” datează dintr-o scrisoare din 2 ianuarie 1776. Aceasta a fost scrisă de Stephen Moylan, un consilier al Armatei Continentale al generalului George Washington.

Între timp, pe Geekbench a fost testată și versiunea non-US a telefonului cu cip Exynos 2200. În timp ce procesorul Samsung a avut o eficiența energetică dezamăgitoare, informații recente au spus că gigantul tehnologic sud-coreean a adus îmbunătățiri semnificativ Exynos 2200 pentru a rezolva problemele legate de încălzire.

Pe lângă aceste listări Geekbench, site-ul web Samsung are acum pagini de asistență atât pentru versiunile din SUA, cât și pentru cele globale ale telefonului. Momentan nu sunt multe detalii pe aceste pagini, dar sunt un indiciu că Galaxy S23 FE este aproape de lansare. Deși nu există o dată fermă pentru lansarea următorului telefon premium de buget al Samsung, zvonurile spun că o lansare în al treilea trimestru este cea mai probabilă.