Va renunța Samsung la seria Galaxy A7x, va exista Galaxy A74 în 2023?

672
Samsung Galaxy A74
Sursa Foto: letsgodigital.org

Sfârșitul anului 2022 este aproape. Și, după cum puteți observa, deja privim înainte la telefoanele pe care Samsung le va lansa în 2023. Am scris deja o mulțime de detalii despre dispozitive precum Galaxy A54 și Galaxy A14. În plus, știm că gigantul coreea lucrează și la Galaxy A24 și Galaxy A34. Cu toate acestea, există un model despre care nu au fost dezvăluite detalii până acum. Este vorba despre Samsung Galaxy A74.

Motivul pentru aceasta este acum destul de clar. Pare foarte probabil ca Samsung să nu lanseze un Galaxy A74 în 2023. Samsung Galaxy A54 va deveni astfel modelul de top din seria mid-range Galaxy A. Pur și simplu nu există niciun semn că Samsung dezvoltă un Galaxy A74, potrivit colegilor noștri de la site-ul GalaxyClub. Dispozitivul nu este încă testat nicăieri, nu există firmware-uri, iar pe de altă parte dispozitivul excelează în principal prin absență.

Samsung Galaxy A74 pare tras pe linie moartă

Samsung a lansat pe Galaxy A73 în primăvară în mult mai puține țări decât Galaxy A72 în 2021. Poate acesta a fost un prim semn despre ce avea în plan Samsung. Acel dispozitiv – primul din seria A cu o cameră de 108 megapixeli – a jucat un rol mult mai mic în gama medie Samsung. În acest sens, renunțarea la un viitor Samsung Galaxy A74 poate însemna abandonarea de către Samsung a seriei Galaxy A7x. Vă reamintim că Galaxy A73 și Galaxy A72 au venit cu specificații și caracteristici foarte apropiate de modele Galaxy S21 și Galaxy S22. A fost practic o punte între seriile Galaxy A și Galaxy S.

Galaxy S – litera S înseamnă Smart sau Super inteligent. Sunt telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil de la Samsung. Această clasă este utilizată numai pentru dispozitivele emblematice Samsung.

Odată cu dispariția liniei Galaxy A7x și fără Galaxy S22 FE sau Galaxy S23 FE în apropiere, apare o întrebare: va lăsa Samsung un decalaj între seriile Galaxy A și Galaxy S? Sau va lansa compania în 2023 un telefon care să umple golul dintre Galaxy A54 și Samsung Galaxy S23? Greu de spus în acest moment. Dar, acesta pare să fie cazul.

Rămâne întrebarea: va apărea Samsung Galaxy A74 în 2023? Pentru că să fim corecți: ceea ce nu este acum poate veni mai târziu. La urma urmei, este posibil ca aceste supoziții sau concluzii să fie în curând contrazise de informații concrete. Iar pentru iubitorii de telefoane relativ accesibile și o camera principală performantă, aceasta ar fi o veste bună. Dar lipsa completă a oricărei informații despre un presupus Galayx A74 este și rămâne un semn rău pentru moment.