Galaxy S23 FE: toate culorile, între care una mai deosebită

326
Galaxy S23 FE toate culorile intre care una mai deosebita
Sursa foto: sammobile.com

Încet, dar sigur, tot mai multe informații și zvonuri despre Galaxy S23 FE apar, toate acestea ducând la o imagine aproape completă a viitorului telefon Fan Edition. Cele mai recente informații pe care le-am primit despre următorul dispozitiv destinat fanilor se referă la opțiunile de culoare. Din câte vedem Samsung va readuce înapoi o nuanță rară de violet, folosită ultima dată, dacă nu greșim, pe Galaxy S9.

Codurile de produs pe care Samsung le folosește pentru telefoanele sale Galaxy conțin și un indiciu despre opțiunile de culoare. Având în vedere acest lucru, GalaxyClub a găsit un detaliu interesant în codurile produsului Galaxy S23 FE. Și anume, telefonul va fi disponibil în cel puțin patru opțiuni de culoare. Una dintre aceste culori ar putea fi împrumutată de la Galaxy S9, potrivit SamMobile.

Culoarea Lilac Purple ar putea ajunge pe Galaxy S23 FE

Fiind un telefon destinat fanilor, o culoare Lilac Purple – liliac violet ar aduce un plus de imagine viitorului telefon. Samsung Galaxy S23 FE va fi disponibil în culorile grafit (graphite); alb (white); lămâie verde (lime); și acest inedit violet (lilac purple). Dar, în mod ciudat, codul de culoare pentru Galaxy S23 FE violet se potrivește cu codul de culoare folosit de Samsung în seria Galaxy S9 lansată în 2018: Lilac Purple.

Sursă foto: Google

Nu este nicio garanție în acest moment că Samsung Galaxy S23 FE va veni în această opțiune de culoare. Dar, nu este exclus ca Galaxy S23 Fan Edition să folosească aceeași nuanță de violet ca Galaxy S9. Această culoare nu este la fel de strălucitoare ca alte culori violete recente și are un subton ușor roșcat. Ai putea spune că are o ușoară notă de vișiniu.

Violet – este culoarea de la sfârșitul spectrului vizibil de lumină. Numele culorii vine de la violetă. Culorile violet și purpuriu au fost asociate mult timp cu regalitatea și măreția. Împărații Romei purtau togi purpurii, la fel ca și împărații bizantini.

Nu vom ști cu certitudine cum va arăta acest Galaxy S23 FE în mov/vișiniu/pururiu până când Samsung nu va anunța dispozitivul oficial. Dar luând în considerare toate lucrurile, există o mare probabilitate ca dispozitivul să-și împrumute finisajul de la Galaxy S9. În ceea ce privește anunțul oficial, zvonurile spun că Samsung va dezvălui Galaxy S23 FE în perioada următoare, poate chiar în această lună.