Galaxy S23 Ultra BMW M Edition lansat în Coreea de Sud

1092
samsung galaxy s23 ultra bmw m edition
Sursă foto: via GSM Arena

În fiecare an, Samsung lansează versiuni în ediție limitată ale smartphone-urilor sale, ceasurilor inteligente și căștilor wireless. În primul rând scopul unor astfel de ediții este de a stimula vânzările ultimelor sale modele emblematice. Zilele trecute, Samsung a lansat Galaxy S23 Ultra BMW M Edition în Coreea de Sud. Această versiune a smartphone-ului este ceva scumpă în comparație cu versiunea standard.

Anul trecut, Samsung a lansat o ediție exclusivă Galaxy S22 Ultra Mercedes Benz, potrivit SamMobile. Acum Samsung a trecut la celălalt mare producător german de autovehicule, BMW (Bayerische Motoren Werke AG). Gigantul coreean a încheiat un parteneriat cu producătorul auto german BMW, pentru a crea Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition.

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition disponibil doar în 1.000 de bucăți

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition are un preț de 1.727.000 KRW în Coreea. Este un preț de aproximativ 1.275€ / 1.365$ / 1.130£ pe piețele unde se folosesc aceste monede. Îl poți comanda până pe 13 februarie și sunt disponibile doar 1.000 de unități din această versiune a smartphone-ului. Galaxy S23 Ultra BMW M Edition vine cu 12GB RAM și 512GB spațiu de stocare la bord. Noul pachet ediție și va fi disponibil doar de la operatorul sud-coreean de telefonie mobilă SK Telecom.

Deoarece este inspirat de emblematica mașină BMW M3 E30, vine la pachet cu o carcasă rigidă care are designul capotei modelului G80 și grila inconfundabilă BMW. Telefonul vine la pachet cu șase embleme, ilustrând diferite epoci ale mașinilor BMW. În plus, există un model BMW care a fost introdus anul trecut pentru a sărbători cei 50 de ani de la înființarea BMW. Telefonul în sine are o animație de portbagaj inspirată de BMW și toate acestea sunt ambalate într-o frumoasă cutie inspirată de mașina originală BMW M3.

Venitul anual BMW pentru 2021 a fost de 131,607 miliarde USD, o creștere cu 16,39% față de 2020. Un lucru inedit, compania BMW continuă să producă diferite piese pentru mai multe dintre vehiculele sale fabricate în anii 1940.

Alte bunătăți includ un mic compresor de aer, un ceas analogic, un suport pentru ochelari de soare, un poster, o carte foto, un breloc și logo-ul metalic „We Are M”. Toate specificațiile și caracteristicile sunt identice cu originalul Samsung Galaxy S23 Ultra.

Puțin probabil să reușiți să intrați în posesia unui astfel de model, indiferent ce fan fanatic BMW sunteți. Telefonul în ediție specială poate fi precomandat până în 13 februarie și va fi livrat cumpărătorilor după 17 februarie. Atunci Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 vor fi la vânzare la liber.