Samsung colaborează cu Mercedes și Mark & Lona pentru Galaxy S22 Ultra

374
Samsung colaboreaza cu Mercedes si Mark Lona pentru Galaxy S22 Ultra
Sursa Foto: SamMobile.com

Săptămâna trecută, Samsung a anunțat trei noi telefoane emblematice: Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. În afară de variantele obișnuite de culoare, Samsung vinde telefoanele în culori speciale exclusiv prin magazinul său online. Pe lângă acele culori speciale, Samsung va lansa și variante în ediție specială ale celei mai recente serii emblematice.

De obicei în timpul unei lansări de amploare Samsung anunță și modele Special Edition, realizate în colaborare cu diverse companii celebre. Astfel de dispozitive personalizate au fost anunțate și cu ocazia lansării ultimelor modele pliabile cum ar fi Galaxy Z Flip 3. La Galaxy Unpacked din februarie acest lucru nu s-a întâmplat. Ne-am așteptat la o ediție Galaxy S22 Ultra Thom Browne Limited Edition, cel puțin.

Galaxy S22 Ultra ediție specială în parteneriat cu Mercedes

Potrivit SamMobile, care citează o sursă de încredere, Samsung lucrează la variante în ediție limitată ale Galaxy S22 Ultra în parteneriat cu Mercedes și Mark & ​​Lona. Mark & ​​Lona este un brand premium de modă și accesorii și este faimos printre jucătorii de golf. Ediția Mark & ​​Lona a Galaxy S22 Ultra vine cu un marcator cu bile, o husă, un breloc, o curea și o husă pentru telefon colorată. Telefonul și accesoriile la pachet sunt aranjate frumos într-o cutie mare, galbenă.

Ediția Mercedes-EQ a smartphone-ului vine într-o cutie industrială asemănătoare unei valize de culoare violet. Vine la pachet cu o husă, o cutie pentru carduri, un breloc, o curea pentru geantă și un presse-papier. Cu excepția brelocului, care folosește culoarea argintie, toate celelalte accesorii sunt de culoare violet. Toate accesoriile au marca Mercedes pe ele.

Mark & Lona este un brand de îmbrăcăminte de golf de lux lansat în 2008 în Los Angeles. Fiecare detaliu, de la țesături la imprimeuri și accesorii, este proiectat și planificat în Tokyo și oferă brandului o identitate made in Japan.

În timp ce aceste două variante ediție specială Galaxy S22 Ultra arată super fantezist, nu există informații despre momentul în care Samsung le-ar lansa. Inutil să spunem că ar putea fi lansate în cantități limitate și disponibile prin retaileri sau parteneri speciali. Sigur vor fi mult mai scumpe decât modelele normale S22 Ultra.