Samsung Galaxy S23 Ultra poate avea un ecran plat

342
Samsung Galaxy S23 Ultra poate avea un ecran plat
Sursa foto: sammobile.com

Au început să apară tot mai multe informații despre Samsung Galaxy S23 Ultra, modelul vedetă al seriei Galaxy S23. Din tot ce știm până acum va fi destul de asemănător cu Galaxy S22 Ultra, sigur cu unele diferențe inevitabile mersului înainte al seriei Galaxy S.

Samsung Galaxy S23 Ultra va avea un nou procesor, o cameră de 200MP (Galaxy S22 Ultra are una de 108MP), dar matricea camerelor ar putea rămâne neschimbată. Acum, un nou zvon, via SamMobile, ne-a îndreptat atenția către partea frontală a lui Galaxy S23 Ultra. Se pare că viitorul flagship ar putea avea un design de afișaj plat sau, cel puțin, marginile afișajului vor fi doar puțin curbate.

Un design identic nu este un lucru rău. Cheltuirea de mai puțin timp și resurse pentru reproiectare ar putea ajuta Samsung să creeze o experiență de utilizator superioară în alte domenii. Și conform ultimelor zvonuri, aceasta pare să fie calea pe care Samsung o ia pentru dezvoltarea lui Galaxy S23 Ultra. În ceea ce privește pe Galaxy S23 și Galaxy S23+, vor fi similare cu Galaxy S22 și Galaxy S22+. Cu alte cuvinte, ambele smartphone-uri ar trebui să aibă ecrane plate și cadre metalice solide.

S Pen-ul va rămâne în continuare pe Samsung Galaxy S23 Ultra

Cu toate acestea, chiar dacă modulul foto ar putea rămâne neschimbat, excepție camera de 200MP, se pare că S23 Ultra va avea un cadru metalic mai gros. Acest lucru ar însemna că afișajul ar putea fi plat sau, cel puțin, mai puțin curbat în jurul marginilor. Aceasta este una din ipotezele lansate recent și de Universe Ice.

Un ecran plat sau aproape plat ne duce imediat cu gândul la seria Note. Ecranul lui Samsung Galaxy S22 Ultra este la fel de bun sau chiar mai bun decât toate celelalte flagship-uri Galaxy Note care au fost lansate în ultimii ani. Este primul dispozitiv Galaxy S cu S Pen și, este un dispozitiv premium Galaxy Note în îmbrăcămintea unuia Galaxy S.

Seria Samsung Galaxy S a fost lansată în 2010. Este cea mai de succes gamă de telefoane mobile din lume produsă de Samsung. Primul model a fost Galaxy S (GT-I9000). Avea un ecran Super AMOLED de 4 inch (10,16 centimetri).

Recentele modele premium Note ale Samsung au un afișaj ușor curbat, la fel și Galaxy S22 Ultra. Cu toate acestea, se pare că Samsung înțelege că un afișaj plat se potrivește mai bine S Pen-ului decât unul curbat. Dacă acest zvon va fi corect, Galaxy S23 Ultra poate avea un afișaj plat sau foarte puțin curbat. În acest fel moștenirea seriei Galaxy Note va fi dusă mai departe spre încântarea fanilor acestei serii.

Designul general nu se va schimba, sursele sugerând că modelul de bază și „Plus” din seria Galaxy S23 vor folosi aceleași afișaje, senzori, camere și baterii ca și modelele din acest an. Cea mai vizibilă actualizare va consta în procesorul Snapdragon 8 Gen 2. Acesta va ajunge și în telefoanele pliabile de anul viitor.