Samsung Galaxy S23 și S23 Ultra Enterprise Edition au fost lansate

391
Samsung Galaxy S23 și S23 Ultra Enterprise Edition
Sursa foto: via gsmarena.com

Samsung a lansat variante Enterprise Edition pentru Galaxy S23 și Galaxy S23 Ultra. Acestea au exact același hardware ca modelele obișnuite S23, dar au instrumente de întreprindere mai avansate încorporate. Spre deosebire de anul trecut, modelul „Plus” nu face parte din gama Enterprise Edition. Momentan Galaxy S23 și S23 Ultra Enterprise Edition sunt disponibile doar în Australia.

Samsung oferă un an de Knox Suite de la Samsung, platforma sa de securitate încorporată. Aceasta ajută la furnizarea de protecție pe mai multe straturi împotriva programelor malware, hacking-ului și a altor amenințări cibernetice. Compania a promis, de asemenea, că va furniza actualizări software și asistență în timp util, pentru a se asigura că utilizatorii primesc actualizări de securitate și ale sistemului de operare timp de până la cinci ani, cu opțiuni pentru asistență de la distanță. De asemenea, permite departamentului IT al companiei care le folosește să gestioneze de la distanță o flotă mare de telefoane.

Galaxy S23 și S23 Ultra Enterprise Edition

„Afacerile au nevoie de dispozitive care nu sunt doar puternice și sigure, ci și ușor de utilizat și gestionat”. A declarat Garry McGregor, Vicepreședinte, Divizia de experiență mobilă, Samsung Electronics Australia, potrivit GSMArena.

În ceea ce privește specificațiile hardware, Galaxy S23 Enterprise Edition este aceeași cu versiunea obișnuită Samsung Galaxy S23. Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition vine cu 12GB de memorie RAM și 512GB spațiu de stocare încorporat. În acest fel permite utilizatorilor să stocheze mai multe videoclipuri, fișiere și aplicații pentru productivitate în orice mediu. Și modelul original Galaxy S23 Ultra oferă acest spațiu de memorie.

Delfinii sunt animalele cu cea mai bună memorie din lume, potrivit mai multor studii efectuate de specialiști. Elefanții sunt pe locul doi, urmați de balene. Caracatița, cimpanzeul, calul și câinele au memoria foarte bună printre animale.

În plus, Galaxy S23 și S23 Ultra Enterprise Edition oferă o gamă largă de funcții axate pe întreprinderi. De exemplu, Samsung DeX, care le permite utilizatorilor să conecteze dispozitivul la un monitor, tastatură și mouse pentru o experiență asemănătoare desktop-ului.

Galaxy S23 Enterprise Edition vine cu instrumente de productivitate în cloud Microsoft și Google preinstalate. Trebuie amintit că editarea documentelor Microsoft Office necesită licență pentru folosire. Momentan nu știm nimic despre prețuri. Dar, ca de obicei ca în alte cazuri cu modelele Entreprise Edition, Galaxy S23 și S23 Ultra Enterprise Edition vor fi achiziționate prin comenzi în vrac și, probabil, fiecare companie își va negocia propriul preț în funcție de mărimea comenzii.