Galaxy S23 Ultra bate toate iPhone-urile ca durată de viață a bateriei

352
Galaxy S23 Ultra bate toate iPhone ca durata bateriei
Sursa foto: sammobile.com

Chiar dacă suntem la aproximativ o lună de la lansarea la vânzare a seriei Galaxy S23, toate cele trei modele încă sunt testate pentru a vedea capacitățile lor. Poate cel mai mult a fost și este testată bateria. Unul dintre lucrurile pe care le iubim la Galaxy S23 Ultra este durata incredibilă de viață a bateriei telefonului. Este atât de bună și toții cei care au testat bateria sunt foarte impresionați de performanțe.

Zilele trecute, DxOMark și-a publicat concluziile cu privire la durata de viață a bateriei Galaxy S23 Ultra. Și, în ceea ce privește telefoanele ultra-premium, Galaxy S23 Ultra este în fruntea listei. Flagship-ul Samsung este înaintea telefoanelor iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro Max și iPhone 14 Plus.

Galaxy S23 Ultra mai bun ca toate iPhone-urile în testul bateriei

În clasamentul global, care include telefoane ultra-premium, dar și altele de pe piață, Galaxy S23 Ultra s-a clasat pe locul 6 după Honor Magic5 Lite 5G, Honor x7a, Oppo Reno6 6G, Realme GT Neo 2 5G și Honor x9a. Cu toate acestea, Galaxy S23 Ultra s-a clasat mai sus în ceea ce privește durata de viață a bateriei decât fiecare iPhone de pe piață.

DxOMark spune că Galaxy S23 Ultra poate dura 2 zile și 19 ore cu o singură încărcare. În ceea ce privește argumentele pro și contra, durata de viață a bateriei telefonului a câștigat puncte la utilizare moderată, ajungând la aproape 67 de ore de utilizare. A fost evaluat „Excelent” atunci când vizionați videoclipuri, dar, destul de interesant, a fost evaluat slab în alte activități, cum ar fi folosirea camerei sau ascultarea muzicii. DxOMark mai notează că durata de viață a bateriei s-a prăbușit odată ce a ajuns la 5%. Aceasta pare a fi o problemă comună cu telefoanele Samsung Galaxy.

DxOMark este un site web cu sediul în Paris, Franța fondat în 2008. Oferă în principal evaluări științifice ale calității smartphone-urilor, a imaginilor luate de dispozitive mobile, dar și a altor caracteristici. DxOMark testează bateriiile telefoanelor din 2021.

Aceste rezultate sunt cu siguranță mai bune decât rezultatele obținute în testarea camerelor, potrivit SamMobile. În acest clasament al DxOMark Galaxy S23 Ultra abia a ajuns în primele 10 atât în ​​​​categoriile globale, cât și în cele ultra-premium.