Cu Galaxy S23 Ultra partajați live între Samsung Notes și Google Meet

206
Cu Galaxy S23 Ultra puteti partaja un document Samsung Notes cu Google Meet
Sursa foto: via 9to5google.com

Galaxy S23 Ultra este un dispozitiv bazat pe productivitate, cu un Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, un S Pen inserat și un afișaj masiv. Pentru a lucra intens pe el, Galaxy S23 Ultra va permite utilizatorilor să editeze în comun documente partajate cu capacitatea de partajare live a Google Meet.

Google Meet a introdus o funcție în cadrul Google Duo, care le permitea utilizatorilor să-și partajeze ecranele și să îi permită celeilalte părți să participe la orice partajează. Mai târziu, Meet a preluat această funcție cu câteva funcții adăugate, potrivit 9to5Google. Din 1 iunie 2022, Google a fuziona Google Duo și Google Meet într-o singură platformă numită Google Meet.

Partajare live pe Google Meet – Samsung Notes cu Galaxy S23 Ultra

În starea sa actuală, partajarea live cu Google Meet permite utilizatorilor să partajeze liste de redare Spotify, permițându-le utilizatorilor să asculte muzică în timp real. În realitate, aceste mici caracteristici au adăugat ceva în plus apelurilor video. Acum este permis fiecărui utilizator să partajeze conținut dinamic dincolo de ecranul său.

După lansarea lui S23 Ultra, Samsung duce această caracteristică mai departe dincolo de simpla partajare a unui videoclip YouTube. Utilizatorii vor putea să inițieze un apel video Meet și să afișeze aplicația Samsung Notes pentru a fi în partajarea live. Folosind S Pen-ul de pe S23 Ultra, participanții video vor putea edita documente prin partajare live. Fiecare parte va vedea schimbările pe care le face cealaltă parte. Astfel fiecare participant la apelul Meet va avea posibilitatea de a edita documente Samsung Notes cu ușurință.

Google Meet (anterior Hangouts Meet) este un serviciu de comunicare video dezvoltat de Google. A fost lansată oficial în martie 2017. Participanții trebuie să aibă un cont Google și pot participa până la 100 de persoane timp de 60 de minute.

Cu S23 Ultra utilizatorii Meet pot partaja nu doar ecranul, ci și un document Samsung Notes live pentru editare în colaborare. Datorită Meet, participanții pot edita simultan un document de pe fiecare dintre dispozitivele lor Android, în loc să vizualizeze un singur ecran partajat

Este puțin probabil ca această funcție să își găsească drumul către alte dispozitive de la Google și Samsung. Deoarece S Pen și Samsung Notes sunt proprietatea Samsung nu credem că această funcție va ajunge la telefoanele Google Pixel. Totuși, este posibil să vedem această funcție pe Galaxy Z Fold 4 printr-o actualizare sau la Galaxy Z Fold 5.