Modelul Galaxy S24 ar putea fi lansat cu 12GB RAM în unele țări

104
Modelul Galaxy S24 ar putea fi lansat cu 12GB RAM
Sursa foto: via notebookcheck.net

Modelul mai mic din seria Galaxy S24 ar putea primi un upgrade de memorie în unele regiuni. O nouă scurgere de informații poate aduce bucurie unor cumpărători de Samsung Galaxy S24. Se pare că Samsung are o versiune Galaxy S24 cu 12GB de memorie RAM, în loc de cei 8GB despre cei care se zvonise anterior. Cu toate acestea, va fi disponibil doar în unele regiuni nespecificate.

Modelul mai mic din viitoarea serie emblematică Galaxy S24, la fel ca predecesorii săi Galaxy S23 și Galaxy S22, oferă puține actualizări semnificative. Scurgerile multiple și înregistrările de referință au confirmat că acest model va atinge maxim 8GB de RAM. Cu toate acestea, cunoscutul Ice Universe este de altă părere, potrivit Noteboocheck.

Ice Universe afirmă că este „foarte posibil” ca Galaxy S24 să fie lansat cu 12GB de RAM în „unele regiuni”. Care sunt exact regiunile menționate mai sus rămâne un mister total. Nu ar fi exagerat să presupunem că acestea sunt Statele Unite și China, deoarece vor primi Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. Coreea, piața de origine a Samsung, ar putea fi, de asemenea, un candidat posibil.

În timp ce varianta Galaxy S24 cu 12GB RAM este un plus binevenit, inevitabil se nasc câteva întrebări. În primul rând de ce Samsung nu va mări memoria peste tot în lume, dacă va face acest lucru. Nu uitați că Samsung Galaxy S24 Ultra va fi disponibil la nivel global cu 12GB de memorie maximă. Poate va primi și 16GB de RAM, dar eventual în ediții limitate.

RAM (Random Access Memory – Memorie cu acces aleatoriu) este memoria principală a unui telefon sau PC. Oferă acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare. Memoria RAM este volatilă.

Apoi, știm că AI, va fi punctul central al seriei Galaxy S24. Capabilitățile AI vor necesita cantități mari de memorie pentru a fi efectuate toate noile funcții pe dispozitiv. De exemplu, veți putea folosi AI pentru a genera imagini de fundal bazate pe cuvinte cheie text. Tot cu AI puteți să adăuga/elimina obiecte din fotografii și videoclipuri pe seria S24. Dacă doriți să extindeți o fotografie pentru a adăuga un prieten la cadru, puteți face și asta.

În acest fel se justifică mai multă memorie RAM pe modelul mai mic S24, dar în același timp și pe celelalte modele din serie. Cum este o informație de ultim moment, așteptăm și alte confirmări, chiar dacă Ice Universe are un istoric solid în privința informațiilor despre produsele Samsung.