Seria Galaxy S24 vândută în China va avea chatbot-ul Baidu Ernie AI

191
Baidu Ernie AI to Samsung Galaxy S24 series
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung a prezentat oficial seria Galaxy S24 pe 17 ianuarie în San Jose, SUA. În timp ce lansarea efectivă la vânzare este programată să înceapă pe 31 ianuarie, Samsung tocmai a dezvăluit că Baidu AI Cloud va integra chatbot-ul său Baidu Ernie AI în seria Galaxy S24 pentru traducerea apelurilor și alte funcții AI.

Acest lucru este valabil pentru telefoanele Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra care vor fi vândute în China. Potrivit SammyFans, versiunea Baidu Ernie AI 4.0, lansată în octombrie 2023, este „cea mai puternică versiune a modelului Ernie de până acum”. Are capacități complete de înțelegere, generare, raționament și memorie. Compania susține că toate capabilitățile Ernie 4.0 sunt la fel de avansate ca cele ale modelului OpenAI GPT-4.

În special, Baidu Ernie AI este un rival ChatGPT, alimentat de tehnologia de inteligență artificială care este capabilă să genereze răspunsuri umane la solicitările utilizatorilor. Ernie este răspunsul gigantului tehnologic chinez la ChatGPT de la OpenAI, un chatbot alimentat de Artificial Intelligence capabil să genereze diferite răspunsuri la solicitările utilizatorilor.

Lista de funcții de traducere, rezumare și formatare a textului din versiunea chineză a Galaxy S24 va fi similară cu versiunile Galaxy AI de pe piața internațională. Prezența Baidu Ernie AI pe seria Galaxy S24 este probabil rezultatul prezenței limitate a Google în China. Paginile pentru seria Galaxy S24 în China nu au fac nicio referire la Google. Dispozitivele Android sunt vândute pe scară largă în China, dar fără aplicațiile și serviciile Google.

Baidu este o companie multinațională chineză specializată în servicii, produse și inteligență artificială legate de internet. Baidu a fost fondată în ianuarie 2000 și are sediul la Beijing. Baidu înseamnă în chineză „de o sută de ori”.

Acum oferim capabilitățile de înțelegere și generare ale lui Ernie. Samsung Note Assist îmbunătățit poate traduce conținut și, de asemenea, poate rezuma conținut lung în formate clare, organizate inteligent, prin simpla apăsare a unui buton, simplificând organizarea textului extins”, au spus Samsung și Baidu într-o declarație comună. Baidu a susținut că chatbot-ul Ernie a ajuns la peste 100 de milioane de utilizatori în decembrie 2023.